Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2014-től Mazda 6-rol mik a...

2014-től Mazda 6-rol mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
motor illetve kasztni terén
2018. júl. 27. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Az ajtaja nyilik csukodik, a motor indul megall.
2018. júl. 27. 18:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt gondoltam én is, de valami tájékoztatóbb jellegű válaszra számítok.
2018. júl. 27. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Most mit lehet rola mondani ?

Szivesen meselek de mondd el hogy mit.

Egy unalmas auto, beindul megall. Azt ennyi.

Ja a taviranyitoban hamar lemerul az elem.

Tenyleg full esemenytelen es ezert nem tudok rola magamtol mondani semmit.

2018. júl. 27. 18:30
 4/5 A kérdező kommentje:
pl: a motor mennyire szerelésigényes, milyen a fogyasztása, rohad-e a kasztni, mennyire lehet hajtani, ilyenekröl olvasnék.
2018. júl. 27. 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:

60e km van az enyembe igy mit kene rajta javitani ? 10e km utan 4 liter eneos 0w20 megy bele az 6200 ft akciosan melle meg 2300 ft ert gyari olajszuro.

2.5 benzin van nekem orangevirus tuninggal de igy se lett versenygep a futomu se partner benne (ha tolni akarod neki akkor 7gen honda accord a te baratod, van egy olyanom is)

Nem rohad de 4 evesen hol rohadna. A kipuffon van rozsdanyom ami egy 10 eves hondan nincs, de ha igy halad 10 evesen is jo auto lesz.

Atlag 8.5 literrel jarok el vele vegyesben de a start stop ki van kapcsolva mert nem szeretem. 6 liter ala is bemegy de ha takarekoskodni akarok rollert veszek nem autot.

2018. júl. 27. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!