Mazda 3 2. generációs 2.2 150 lóerős dízel mennyire ajánlott, milyen tapasztalatok vannak vele?
Figyelt kérdés
Autót váltanék,eddig a német dízel és olasz benzin nem adta ki :)
Igaz egyiket sem bántam nagyon meg,mert nagyon jó üzletből vettem azokat.
Tehát lényegében a 2. saját egyéni autómat veszem ,az első egy jó kis swift volt ! Olyan jó mégegyszer talán nem is lesz.
Viccet félretéve,japán vonalra térnék vissza.
2017. aug. 2. 11:39
1/4 anonim válasza:
Német dízel és olasz benzines nem tudom mit nem adott ki.
De a japán dízel még kevésbé fogja.
A swift meg egyébként a legjobb autó ha megbizhatóság és olcsó fenntartás a szempont. Bár nem írod hogy nálad mi az elvárás.
2/4 anonim válasza:
Japánból nem szabad dízelt venni. Meg Mazdát sem nagyon szabad, de erre hadd ne térjek most ki...
3/4 A kérdező kommentje:
Nocsak?
Amúgy ez és az Accord Civic volt terítéken.
2017. aug. 2. 13:58
4/4 anonim válasza:
"eddig a német dízel és olasz benzin nem adta ki" akkor valószínű a mazda dízel sem fogja jobban kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!