650000Ft-ig milyen autót érdemes megvásárolni?
Első autómat szeretném megvenni amire 650000Ft-ot szeretnék rászánni, így marad az átírásra és az esetleges javításokra.
Többségében városi használatra kellene,ezért mindenképp benzinest szeretnék.
Nagyságra valami Toyota Corolla méretű autón gondolkozom.
Ami fontos, hogy fürge legyen, és megbízható is.
Szerintetek milyen autó lenne a legjobb ezek alapján?
"Ami fontos, hogy fürge legyen, és megbízható is."
Jól mondta egyszer valaki, talán a Totalcar fórumon, a magyar ember szarért húgyért akar rohadt jó autót, amin egy karcolás nincs, kiviszi a világból, sosem kell szerelni stb.
Fogadd el, hogy 650ezer Ft-ért a kínálat aljáról válogathatsz, rengeteg kompromisszumot kell kötnöd. Toyota, Suzuki, Opel, VW. Ilyeneket nézegess.
Szerintem valamit félre értettél, mert tisztában vagyok vele, hogy tökéletes autót nem lehet venni ennyiből és ahogyan írtam is az összeg határon kívül marad az esetleges javításokra is.
A megbízhatóság alatt azt értem, hogy a kopó alkatrészeken kívül pl. vízpumpa, vezérlés fék kopás satöbbin kívül ne legyen sok probléma legyen. Mint pl. a Francia autóknál, hogy gyakori elektromos problémák vannak.
Fürgeség alatt szintén nem azt értem, hogy egy Ferrari szinten legyen, hanem ha esetleg előzni kell akkor ne keljen fél km-t előre gondolkozni, hogy beférek-e majd, mint pl. egy Suzuki Wagonernél .
"A megbízhatóság alatt azt értem, hogy a kopó alkatrészeken kívül pl. vízpumpa, vezérlés fék kopás satöbbin kívül ne legyen sok probléma legyen. Mint pl. a Francia autóknál, hogy gyakori elektromos problémák vannak."
Ezt egy ilyen árú autónál nem fogod tudni megmondani, mivel ilyen áron már csak öreg autókat kapsz. Lutri.
Három ismerősömnek is Renault, Peugeot-ja van, soha semmi baj nem volt a kocsijuknak elektronikusan.
Nálunk például az egyik céges rohangálós autó egy 1986-os Toyota corolla több mint 330000km-el amin csak kopó alkatrészek voltak cserélve+ a kötelező szervizek.
A motorja és a váltója még bontva se volt.
Egyedüli baja az, hogy szét van rohadva.
De még jó pár autóról halottam, hogy ennyire megbízható.
Nekem az összes ismerősöm, akinek francia autója van, csak rosszat mond róluk, még új autónál is.
"Mint pl. a Francia autóknál, hogy gyakori elektromos problémák vannak."
7éve renaultom van de én még ilyet nem tapasztaltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!