Mit kell megvásárolni egy komplett vezérműszíj cseréhez? Most van 92 ezer az autómba és azt mondták érdemes már cserélni.
Az érdekelne, hogy pontosan milyen alkatrészek kellenek ennek cseréjére? A vízpumpa is szükséges ilyenkor?
Vízpumpa és vízszivattyú egy és ugyanaz?
A kovács autóházban barangolok, mindent ott szoktam megvásárolni. A "vezérműszíj és vízpumpa készlet"-ből kell választanom?? A másik, hogy sok helyen írják a motorkódot: de ami nekem van "20AG38.."-t sehol sem találom.
A 20 041691 Motorsz.-tól és 20 U75998 Motorsz.-ig között van? Vagy mi alapján kell ezt nézni?
Üdv! Neked is régen ki kellett volna cserélni. Bár szerintem ez arról szól, hogy előírják a 60.000km-et vagy 90.000-et, hogy cseréld ki 120 ezernél.
A te motorkódod alapján is szinte bármit bele tudsz venni, nekem HE van az AG helyett, bár azt gondolom évjárat és a z14xw stimmeljen. Szóval olyan 30.000ft ból megvan az alkatrész. Nekem a szervizben azt mondták, hogy 35 ezer ft a készlet és a munkadíj és ebben még nincs a vízpumpa, amire azt mondták újabb 16 ezer ft. Én is lehet amellett döntök, hogy magam veszem, az előtted hozzászóló tökéletesen leírta a frankót: SKF, de tökéletesen megfelel a Gates, Ina, vagy Bosch is.
U.i: ha jót akarsz magadnak, akkor a KA-ban az 5 csillagos márkát válaszd, mert Ők tudják melyik a prémium minőség.
Remélem segítettem!
"A tegnapi kérdező" voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!