Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit kell megvásárolni egy...

Mit kell megvásárolni egy komplett vezérműszíj cseréhez? Most van 92 ezer az autómba és azt mondták érdemes már cserélni.

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy pontosan milyen alkatrészek kellenek ennek cseréjére? A vízpumpa is szükséges ilyenkor?

Vízpumpa és vízszivattyú egy és ugyanaz?

2016. febr. 17. 09:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt lehet tudni,hogy mi lenne ez a szupertitkos autó?Nagyban megkönnyítené a dolgot!
2016. febr. 17. 10:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen elárulom: G Astra.
2016. febr. 17. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Na, már csak azt kellene elárulnod milyen motor van benne és mondjuk is az okosságot! A vízpumpa, vagy szivattyú, egyet jelent.
2016. febr. 17. 10:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez az, mert most olvasom egy előttem kérdezőt. De, ha jól olvasom, a forgalmit akkor nekem is Z14XE típusom van, pedig reménykedtem, hogy nekem láncos van:(((. Pedig már kezdtem örülni, hogy nem kell hozzányúlni az autóhoz. Milyen márkájú alkatrészt vegyek és miket kell megvásárolnom?
2016. febr. 17. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Annál a motornál a vízpumpát is a vez.szíj hajtja. Lehet készletben venni és pl. az SKF jó minőségűnek számít.
2016. febr. 17. 10:22
 6/8 A kérdező kommentje:

A kovács autóházban barangolok, mindent ott szoktam megvásárolni. A "vezérműszíj és vízpumpa készlet"-ből kell választanom?? A másik, hogy sok helyen írják a motorkódot: de ami nekem van "20AG38.."-t sehol sem találom.

A 20 041691 Motorsz.-tól és 20 U75998 Motorsz.-ig között van? Vagy mi alapján kell ezt nézni?

2016. febr. 17. 10:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Üdv! Neked is régen ki kellett volna cserélni. Bár szerintem ez arról szól, hogy előírják a 60.000km-et vagy 90.000-et, hogy cseréld ki 120 ezernél.

A te motorkódod alapján is szinte bármit bele tudsz venni, nekem HE van az AG helyett, bár azt gondolom évjárat és a z14xw stimmeljen. Szóval olyan 30.000ft ból megvan az alkatrész. Nekem a szervizben azt mondták, hogy 35 ezer ft a készlet és a munkadíj és ebben még nincs a vízpumpa, amire azt mondták újabb 16 ezer ft. Én is lehet amellett döntök, hogy magam veszem, az előtted hozzászóló tökéletesen leírta a frankót: SKF, de tökéletesen megfelel a Gates, Ina, vagy Bosch is.

U.i: ha jót akarsz magadnak, akkor a KA-ban az 5 csillagos márkát válaszd, mert Ők tudják melyik a prémium minőség.

Remélem segítettem!

"A tegnapi kérdező" voltam.

2016. febr. 17. 11:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, a vez. szíj és vízpumpa klt-et kell és a motorkód utáni számsort kell kinézni a forgalmiból, vagy megnézni a blokkon, az alapján beazonosítani hova tartozik. A Kovácsnál jó minőségű az INA és a Gates is.
2016. febr. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!