Lehet úgy vizsgázni forgalomból, hogy csak a vizsgabiztos ül mellettem, és az oktatóm nincs az autóban?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 10:00
1/10 anonim válasza:
nem hinném, mert a vizsgabiztos a papírmunkával lesz elfoglalva, h ikszelje a hibákat:D ha balesetveszélyes helyzetet teremtesz, nem lenne ideje kapcsolni (amennniyben épp elterelődött a figyelme)
2/10 anonim válasza:
Nem. Az oktató egy státuszt tölt be, és te csak úgy vezethetsz forgalomban, hogy ő ott van és "ő is vezet" akár utasítással, akár közbeavatkozással.
A vizsgabiztos gyakorlatilag ott sincs, ő egy harmadlagos személy, csak értékel.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor két vizsgabiztossal oktató nélkül?
Az oktatóm elveszi az önbizalmam, mindig beszól, hogy béna vagyok, midnent elfelejtettem..stb, stb és ezek után tényleg úgy van...
2010. jún. 19. 10:24
4/10 anonim válasza:
A vizsgán szerintem nem fog szólni. Amúgy ritka pocsék oktató lehet. A diák ügyetlensége valahol az ő oktatói munkáját is minősíti. Szedd össze magad, figyelj a feladatra, amit épp tenned kell a vizsgán. Sajnos az ilyen rendszereken nem igazán lehet változtatni.
5/10 anonim válasza:
A vizsgán szerintem sem fog szólni, ha csak nem ismeri a vizsgabiztost régebbről. Amúgy ne kiiktatni akard az oktatót, mert az nem fog menni. A helyedben én már régen megmondtam volna neki, hogy az édesanyja ravatalát minősítse szubjektíven, ne az én teljesítményemet. Ha objektíven nem képes instruálni, oktatni, értékelni, akkor viszlát, kérsz másik oktatót.
6/10 anonim válasza:
Így van, a megoldás egy másik oktató, amúgy nehogy azt hidd, hogy a vizsgabiztos olyan jó fej :)
7/10 anonim válasza:
Kérj új oktatót!!! Ne variálj!!! Megteheted. A vizsgabiztos pedig nem barátkozni megy veled nincs jó indulat!
8/10 anonim válasza:
Az oktató számít sofőrnek. Tehát oktató nélkül nem vezethetsz. Ennyi.
10/10 anonim válasza:
Én is most vizsgázok. Egyébként az oktatónak kussolnia kell vizsgán, meg ha problémád van az oktatóval akkor a sulinak ki kell cserélnie térítésmentesen csak szóljál nekik hogy oktatót cserélnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!