Mi a véleményetek a Ford Pumáról?
Figyelt kérdés
Lenne néhány kérdésem ezzel a típussal kapcsolatban. 1.7-es motorral gondoltam, azt mondják úgy már egész dinamikusan megy. Szerintetek ez női autó? Csak mert én fiú vagyok, és szerintem vagány kis kocsi, de nem tudom ti hogy látjátok. Egyébként gyárilag ezeken az autókon milyen kipufogórendszer volt? Vagy ugyanolyan hangjuk van, mint egy átlag autónak? Ja, és 500ezer körül már tudnék jobbat kapni?2018. júl. 23. 22:39
11/13 veterán vas válasza:
A barátom kb. 2 éve vett egy Pumát. Kipróbáltam, és egy szimpatikus, könnyen kezelhető autónak találtam. Jól gyorsul, könnyen fordul, élmény vezetni.
Jah' igen, a garázsa fölött lakó is gyakran mondogatja, hogy ez egy női autó. Ő az a "kedves szomszéd", akinek se autója, se jogosítványa, de mindent tud. ;)
12/13 A kérdező kommentje:
10-es! Az 1.7-es motorhoz én 125 lót olvasok, és mindössze egy példány van 1 millió felett.
2018. júl. 24. 17:24
13/13 anonim válasza:
Az a sima 1.7es, de van egy puma sport nevű széria is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!