Milyen autót érdemes venni?
Max 6-800 ezer Ft környéke, nincsenek nagy igényeim, egy klíma ha van benne, az nem hátrány, de amúgy alapfelszereltség, és nem óriási nagy fogyasztás, ennyi a kikötés. Ja és lehetőleg 20 évnél fiatalabb legyen, ne legyen szétrohadva. Asszem 800 ezer környékén már ennyi elvárásom lehet. Évente max 30 ezer km menne bele, tehát benzinest vennék (meg a szervizköltségek miatt akkor is ezt venném, ha 100 ezreket mennék vele).
Igaz az a teória, hogy a Hondák pl nem tudnak tönkre menni, és szinte csak a kopó alkatrészeket kell cserélni benne? Nagyon tetszenek a Honda Civic sedanok, pl ez is:
Esetleg a Ford Focus második generációsából a ferdehátú, habár azoknál már 800 ezer ft fölött kezdődnek a jobbak, az első generációsból ki lehetne fogni jókat, de azokra azt mondják, hogy nagyon rohadnak.
Opel Astra G ferdehátú is tetszene 1,6 benzinesbe.
VolksWagen Golf IV 1.6, ha egy ilyet ki tudnék fogni ilyen állapotban, mint ez:
Esetleg, ha nagyon elrugaszkodok még egy Audi A3 tetszene, bár gondolom drága az alkatrész nagyon, igaz nem ismerem annyira az Audikat mennyire szervizigényesek.
Első körben ezek a típusok jöttek nálam szóba. Mindenképpen német, vagy japán autót szeretnék. Esetleg, ha valaki tud a felsoroltakon kívül mást, amelyik beleférne a kritériumokba, nyugodtan jelezze!
Köszönöm előre is.
valami japánt vegyél
benzines japán autók kinyírhatatlanok(bár van akiknek sikerül)
ne a kort hanem az évjáratot nézd.
Gondold végig mekkora autót akarsz...
Mert 800k ért lehet venni 13-14 éves suzuki swiftet(ami nagyon megbízható) de lehet venni mondjuk15-20 éves Toyota avensis-t(ami szintén megbizható, és nagy autó, kombi is van)
tehát az igényeidnek és a pénzednek megfelelő japán autót javasolnék. És ne az évjáraton merengj, hanem hogy jó állapotú legyen!
a g astra nem a megbizhatóságáról híres.
sok az apró meghibásodás
a japán benzines autók sokkal megbízhatóbbak és jobbak
az opel autói kb 10 évvel le vannak maradva technológia terén az átlag japán autóktól, és a motorok is gyengécskék.
de te tudod:)
Én eddig Suzuki párti voltam. De jobban utánaolvasva inkább nem veszek új swiftet. Az ABS kpcka szereti megadni magát, és akkor menet közben beesik a fékpedál...
Szóval én nem kockáztatok (pedig régi swiftem van, és nagyyon szeretem).
Most a Mitsubishi colt-okat nézegetem. Maradok mindenképpen japán autónál. A Mazda 2 sem rossz.
Miért költené rá gatyáját az audira??Ez egy a3 nem egy a8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!