Mi a véleményetek a Ford Pumáról?
Hali!
Nekem van egy 1.4 90 lóerős, 1999es zetec-s motorral. Motorikusan ott van, yamaha fejlesztés, sok gond nincs vele, miután vettem kuplungot cseréltem benne, mivel a váltó ami bele került, bontott volt, aztán szépen el is halt. De megérte.
Kis sportos kormány, hibátlan, bár kissé kemény, sportos futómű, a magyar utak hamarabb szet fogják vágni mint bármi másét hasonló árkategóriában, de ezt tudtam előre.
Elől meglepően kényelmes, a csomagtér is pont ideális, hátsó két ülést mondjuk szerintem felesleges volt belerakni :D
Pörgös, szereti a 3-3500as fordulatot, a 90 lovat egyébként 4500nál adja le, szóval ez bőven a normál fordulat neki. A váltója nagyon rövid, sportos érzetet ad, csakúgy, mint a kis sportkormány.
A 90 ló bőven elég városban lámpától lámpáig, országúton is simán tudsz előzni vele, persze a világot nem váltja meg.
Írják itt, hogy csajos, ezt sosem értettem, de őszintén, nem is akarom megérteni.
Összességében remek sportkocsi imitátor, mert azért az 1.4es 16 szelep messze nem az, de a gokartos élmény városban kárpótol, én ajánlom bátran.
Ja az első lámpára nagyon vigyázz, aranyárban van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!