Használt autó 3 millióért?
Használt autót szeretnék vásárolni, maximum 3 millióért.
Mindenképp kombit vennék a család miatt. Van esetleg tippetek, hogy milyen típusokat érdemes nézni?
Skoda Octavia 1,4 TSI (2013)-ra gondoltam egyébként (nagyjából 100ezer km-es-eket lehet ennyiért kapni jó felszereltséggel).
Nektek van még jó tippetek? Kíváncsi vagyok részletes véleményekre is!
Lancia Delta 1.4 T-jet
Nem fog kokszolódni, mint a skodri, hely is van benne és hát stílus mindenek felett.
ez már tényleg az az árkatetória, ahol komolyan el kell gondolkodni, hogy esetleg kicsit többért veszel egy újat.
ma már nem divat 3 évente lecserélni az új autót (már amelyikkel nincs baj) és nem is sokkal olcsóbb a fiatal használt, mint az új.
Logan MCV kombi újonnan? Kicsivel több mint háromért már klímával? Sőt, turbós benzinessel? Vagy szerintem olyan háromfél körül a nagyobbik dízel(a 90-es), ha van, vagy a Stepway, az jobban néz ki és jobb felszereltsége van. Három félért már vonóhorog is belefér, meg minden bigyó...
(Dízelt akkor vegyél, ha autópályáznod is kell gyakrabban. A manapság divatos kis turbós benzinmotorok szerintem gyorsforgalmi útra vannak jól kihegyezve, 90-110 között esznek a legkevesebbet.)
Ugyan ennyiért kapsz egy Dustert klímával és összkerék hajtás nélkül, de jól felszerelve, alap benzinmotorral.(Igaz, az MCV-ben marha sok a hely!)
Szerintem Suzi Vitara is van már négy körül. Vagy használtan két évesen.
Persze, használtan három körül számos nagyobb kombi is szóba jön. Gondold végig, a szervízdíj sem mindegy...
Én is Octaviát vettem szintén 3M-ért, 4 és fél éveset, 136ekm-rel, garanciával. Nem bántam meg.
De TSI-t nem vennék. Ugyanúgy van benne drága turbó, drága kettőstömegű, drága üzemanyagrendszer, mint a CRTDI-kben. DPF még épp nincs a régebbi modellekben, cserében kokszosodnak.
Ha mész évenete 20ekm felett és városi használat mellett hetente egyszer van 100-200 km-es utad is, akkor többet ér egy kiváló állapotú dízel.
Ha pedig jellemzően inkább városban mész, akkor válaszd az 1.6-os szívó benzinest 2012-es évjáratig vagy keress más márkát/típust!
9. Legalább tudnád milyen autó a Dacia.
A merci se magyar .
Én nem vennék lefingott kotlàdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!