Maximum fél millió forintig milyen autót vagyek?
Figyelt kérdés
Legyen azért egy kis stílusa, illetve ne egyen 10 litert, illetve ne hagyjon cserben.
Volkswagen Passat 1.9 TDI (1998-2000-és évjárat): ezt nézegettem, megéri ennyiért, vagy csak a baj lenne vele?
Vagy milyen autót vegyek ennyiért?
2018. júl. 23. 09:53
1/5 anonim válasza:
Nem csak a baj van vele, de nagyon sok baj lehet vele ha mellé nyulsz. Ha 500 ezred van autóra akkor de dízel Passatot, mert ha baja van, akkor a javítás könnyen meghaladhatja az autó árát. Én ennyiért csak benzineset vennék.
3/5 anonim válasza:
Ennyiből felejtsd el a dízel Passatot, inkább gondolkozz nem lelakott benzines III-as Golfban.
5/5 anonim válasza:
Mondd már meg nekem, milyen stílusa van ennek a az egykilenctédéjinek?
Tényleg kíváncsi vagyok mit esznek az emberek egy sefüle-sefarka formájú, lelakott, füstölő és kormoló autón?
Mert hogy én még nem láttam nem-feketén-füstölő TDI-t az is biztos...
Bár az is tény, hogy fehér színű, isuzu dízelt (opel astra) is láttam már fekete kormos seggel... XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!