Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legelnyűhetetlenebb régi...

Legelnyűhetetlenebb régi robogók szerintetek?

Figyelt kérdés

Nekem volt tapasztalatom Honda Dio-val, és Suzuki Sepia-val, 1994-96 környéki gépek, és én sokszor csak ámultam, miket kibírnak, és még a Sepia-val konkrétan a mai napig eljárogatok, pedig a magyar utak rettenetes állapotán kívül nem egyszer mentem vele földúton, füvön, hegyen-völgyön át, sőt, full defektes kerékkel jöttem vele 50 kilómétert, és semmi baja nem lett. Sosem kíméltem, pedig kicsit már az is a szándékom hogy

végleg széthajtsam, mert akarok venni újat, és nincs hely a garázsba. Néha-néha el kell vinnem szerelőhöz, de 5-10 ezer forintnál soha nem kell többet fizetnem, akkor is max karburátortisztítás, meg kisebb elektronikai hibák elhárítása az egyetlen teendő. Összehasonlítva mondjuk nagyapám Simsonjával, ami ennyi éves korában már egy hetet nem bírt úgy menni, hogy ne kellett volna rajta bütykölni valamit, és sose volt tökéletes, pedig egy Simson sokkal inkább tűnik a földutak nagy járójának, mint egy kicsi kerekű városi Sepia. Esetleg más robogós tapasztalatok?

2018. júl. 20. 12:07
 1/1 Vida Sándor ***** válasza:
Szerintem gyere el ide.Ez egy sepia csoport. : [link]
2018. júl. 21. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!