Régi Suzuki Swift fékcső alkatrészei?
Figyelt kérdés
99'-es Suzuki Swift első felfüggesztés zörög. A hiba okát szerintem meg is találtam csak a cserélendő alkatrész nevét nem tudom. az alkatrész a lengéscsillapítónál/fékcsőnél van, fémlemez szerűség talán annak rögzítésére szolgál. Tippek? Vagy ha így körbeírom az alkatrész boltban érteni fogják mit akarok?2018. júl. 12. 00:44
1/5 anonim válasza:
" talán annak rögzítésére szolgál"
Talán?
Nem értik , itt se lehet érteni.
3/5 A kérdező kommentje:
#2 sajnos nem de azért köszi
google sem segített..
azt hiszem leszedem a kereket lefotózom az alkatrészt aztán megmutatom a boltosnak
2018. júl. 12. 08:16
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A lengéscsillapítón vannak kialakítva a fékcső rögzítések a Swiften, azok egy egységet képeznek, nem lehet őket külön megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!