Ha egy régi nem működő, de rendszámos autót viszek a méhtelepre akkor fizetnek érte?
Figyelt kérdés
Vagy ingyen átveszik. Esetleg nekem kell fizetni? Annyit tudok hogy előre be kell jelentkezni ott. Voltam ott megkérdezni, de csak annyit mondtam kedvtelenül hogy jelentkezzek be aztán majd meglátom úgy is.2018. júl. 7. 09:35
1/2 anonim válasza:
Attól függ milyen állapotban van, mennyi használható alkatrész van benne. AZ is elképzelhető, hogy neked kell fizetned érte.
Neked ugye az a lényeg, hogy kiadják a bontási igazolást és lekerüljön a nevedről az autó.
2/2 anonim válasza:
Én öt éve vittem egy kocsit a méh telepre ami szét volt rohadva,rendszámos volt,de idéglenesen ki volt vonva a forgalomból,nekem azt mondta a faszi,hogy fizetni kéne,hogy levegyék,de tud egy embert aki megveszi tőlem,és eladtam annak,minden esetre,ha jól emlékszem a faszi valami ötven ezer körüli összeget mondott a végleges kivonásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!