A BMW tényleg lassabban öregszik formailag mint a Mercedes?
Az újabbak között szerintem formailag ugymond már nincs úgy akkor különbség, mármint mindkettö elég modern ahhoz hogy még sok évig ne nézzenek ki idős autónak, más kérdés, hogy mindez inkább a légellenállás stb számlájára irhato, ha ez enm volna akkor sok auto eleje máig pl függöleges volna.
A régebbiek között valoban jobban meglatszika kor a Merciken.
Ízlések és pofonok.
Szerintem ez nem márkafüggő. Azért hiszed, hogy a BMW időt állóbb, mert az utak hemzsegnek az e39-től. Ha egy fiú megszerzi a jogsiját, rögtön e39-et vesz és nem azért, mert iszonyatosan jól néz ki, hanem mert az előző generációkról vesz példát és ez számít menőnek. Ha egy olyan társadalomban élnénk, ahol az utca hemzsegne a w210-esekkel, akkor a 18 éves suhancnak is az kéne.
"Egy rühes birkától koszos lesz az egész nyáj."
Ez egy tökre szubjektív dolog.
Egy divatot követsz, csak nem tudsz róla.
Nem tudod objektíven nézni a dolgot, mert minden megszólalásod végére odabiggyeszted, hogy te márpedig BMW párti vagy, szóval felesleges ezt ragozni.
Az E39 szerintem formailag jól tartja magát. Az E36 annyira nem, szerintem...
De ez szubjektív.
Az Audik pedig még modernebbek , mint a BMW-k.
Mondom E39 tulajként.
Az E65-ös 7-es a valaha volt legcsúnyább hetes, még az akkori A8 ma is szép.
Viszont az E60 szép, csak olyan sok van belöle, hogy unalmas.
2012 utáni Mercedesek viszont nagyon ott vannak.
Ez egyszerűen formavilág kérdése, amelyek 15-20 év után másképp hatnak, mint akkor.
A W210-es Merci még abból a korból származik, mikor még a Mercit öreguraknak, kényelmes autónak gyártották. Ugye a nagy kerek lámpák, elegáns hűtőrács, miegymás, már a 90-es évek végében sem volt egy formabontó autó, mára pedig eléggé elavultnak hat ez a formavilág, főleg hogy a legtöbb W210 nagyon ramaty állapotban van.
Az E39 az már kicsit sportosabb, bátrabb forma, de maga az összkép még mindig nem elég modern. Laikus ismerősöm már mondta nekem E39-es BMW-re, hogy milyen öreg ez a BMW... Ő egyszerű laikusként így látta, mert az E39-nél túlságosan megtartották a régi kocka formákat, jót is tett a BMW-nek szerintem a Bangle éra, legalább tudtak váltani.
A 3 gyártó közül jellemzően az Audi a legvisszafogottabb, mai napig. Szokták is kritizálni az új Audikat emiatt, viszont az idő elteltével ez az Audi malmára hajtja a vizet, mert mivel egyszerű, letisztult, de elegáns forma, nem hat túl elavultnak a kor haladtával. Nézz csak meg egy patika állapotú Audi A4-est mondjuk 1995-ből, meg nem mondod hogy 23 éves autó. Míg egy 1995-ös C-klass Mercedes szerintem már igencsak öregnek hat, el is tűntek az utakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!