Pályán kamion mögé beállva veszélyes közlekedni?
Igazából úgy szoktam menni hogy kamion mögött.
Nincs légellenállás akkora.
"kapna egy váratlan padlóféket, aztán gáz!"
Én azért erre nem lennék ilyen büszke. Simán lehet, hogy 130-cal repülsz te is az árokba. Ha mindketten túlélitek és a hátsónak volt fedélzeti kamerája, ami alapján egyértelműen látszik, hogy indokolatlanul fékeztél, járkálhatsz a bíróságra szándékos közúti veszélyeztetésért vagy inkább gondatlanságból elkövetett emberölési kísérlet megalapozott gyanújának fennállásáért.
Vagy tegyük fel, csak ő rántja el a kormányt, akkor még a nyakadba varrnak egy cserbenhagyást is.
22.
Jó, köszönöm Mr. Közlekedjünk Biztonságosan. De ha az a gyanúm, hogy ott a maffia gyün, és a rakománypm kéne vagy az én javaim, akkor tojok a Kresz - re és beleegyengetem az útba.
Remélhetőleg egyszer valaki keményebbel kezdesz játszani, és nem sérül meg az illető, de utána kiszed a fülkéből, és kicipőzi az összes fogadat.
De jó lenne ha a főnököd olvasná az itteni idegbeteg beírásaidat, holnaptól nem vezethetnél se kamiont, se mást, legfeljebb áramot.
Az ilyen idegbeteg frusztrált barom mentálisan alkalmatlan nemcsak a járművezetésre, hanem arra is hogy felügyelet nélkül emberek közé menjen.
24.
A helyzet az jóbarátom, hogy 17 éve kamionozom és többet vezettem tolatva mint te előre.
A főnököm nem tudja elolvasni, mert nem tud magyarul, de ha mégis, igazat fog adni nekem. Meg is mondom neki, ha kell, nagy dolog.
Annyi minden veszély leselkedik ránk, annyi szemetet fújt össze a szél Európában, hogy mindenki felfokozott idegállapotban van. Össze kell kötni belülről az ajtót éjszakára, meg üvegbe hugyozni, mert olyan állapotok vannak sokfelé. És már tele a töke mindenkinek ezzel.
Úgyhogy ne aggódj pubi a az utak biztonságáért, majd nagyon figyelünk. De azt tanácsolom senki ne ingerelje a kamionosokat, mert egyszer valaki még túlreagálja. Tudod nekünk is vannak szeretteink és szeretnénk élve hazamenni.
Ha pedig már hosszan jön mögöttem valaki, nem tud nem eszembe jutni a mögöttes szándék - hogy stílusos legyek.
Úgyhogy ne tegye senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!