Milyen autót vegyek 4.5 millióig?
Tanácsot szerek kérni, hogy milyen autót vegyek a fent említett összeghatárig. Nagyon nem értek az autókhoz, így leírom elképzelésemet és várom a tanácsokat.
Napi 40-40 km-t mennék vele, az évi kb 20-22.000km, ez alapján kellene eldönteni, hogy dízel vagy benzin üzemű legyen. Mindenképpen 2015 utáni, tehát viszonylag fiatal autót szeretnék. Ha lehet középkategóriásat vagy magasabbat, bár az ebbe az összegbe már nem fér bele szerintem.
A sedan kialakításúak tetszenek, kombi annyira nem jön be, egyterűt sem szeretnék nagyon.
Diselt ne vegyél, mert pár év és nem fogják engedni a használatát pl.Németországban. Keringenek már ilyen hírek.
Ford Mondeo 1.6
Sohasem adnám el a dízel autóimat!
Eddig még mindig "kitermelték" a szervizköltségeket (egy hasonló benzineshez képest), és még bőven marad zsebpénz is!
Így van, ahogy a 3-as írja.
Egy 2015-ös dízel Magyarországon 20 év múlva is közlekedhet. Max annyi lehet, hogy bizonyos időpontokban Budapest belvárosában nem. Na bumm, 8 millió ember számára ez teljesen lényegtelen.
Én is idén vattam vadi új Euro6-os dízelt. Szintén dízelről váltottam.
Évi 20000 km. Tiz év 200000 km.
Na most ha csak 2 literrel eszik kevesebbet, már meg érte.
Utána lehet számolni, ez pontosan 1600000 ft.
Egy millió hatszázezer forint a különbség.
Köszönöm szépen, meggyőző érvek a dízel mellett. Esetleg autótípusokat is írnátok? Mert az lett volna a kérdés lényege.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!