Milyen autót vegyek 3 millióig?
Figyelt kérdés
Sziasztok!26 èves vagyok,autóvásárlás előtt állok.3 millió lenne az autóra és az átiratás szervizre is lenne plusz.
Milyet javasoltok?Ami tetszik az a renault laguna 2008 3.0 v6
2016. dec. 25. 14:47
1/13 anonim válasza:
Japán vagy európai?
Szívó vagy turbós?Mi az elvárás motor,illetve fogyasztás terén?
Hol és mennyit használnád,milyen stílusban?
Évjáratba mi az ami belefér?
Hol hajtson?
Kicsit több szempont kéne.
2/13 A kérdező kommentje:
Igazad van bocsi.Igazábol mindegy hogy japán vagy európai,külföldre is használnám ebböl adódóan dízel.
2016. dec. 25. 14:57
3/13 A kérdező kommentje:
A 2011 es Prius is nagyon nagyon tetszik
2016. dec. 25. 14:58
4/13 anonim válasza:
A Prius nem dízel, úgyhogy Laguna.
5/13 anonim válasza:
Ha nagy dízel kell akkor nem franciát vennék.
6/13 anonim válasza:
Egyébként a fogyasztás nem feltétlen fogja behozni egy nagy dízel fenntartását egy többet fogyasztó,de jóval megbízhatóbb nagy szívóval szemben.
7/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy a Prius nem dízel viszont azt meg a benzin töltőyvisszs hibrid motor miatt venném...Nagyon vacilálok
2016. dec. 25. 15:23
8/13 dirtboy válasza:
én Audi A3 2.0TDI-t vennék ha diesel akarnék,2009-10-es évjárat már van 2,5től 2,9misi közt jó pár.
9/13 A kérdező kommentje:
Megvan az autó.A tulajjal már beszéltem 28.án megyek érte
2016. dec. 25. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!