Mit tudok tenni ha bele törtem a transmitter véget a szivargyújtóba?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy sikerült valószínűleg szar anyagból volt. Kitört belőle a csatlakozó és a műanyag fej benne maradt. Kézzel nem tudom kiszedni mert ráz. Menet közben lehet ebből valami gond? Szerintetek mit csináljak?!?2018. júl. 14. 16:08
1/8 Beviz Elek válasza:
A: vedd le az akksisarut és vedd ki kézzel
B vedd ki a szivargyújtóajzatot, húzd le a csatiját és utána vedd ki
2/8 anonim válasza:
Az akku lekötését nem javaslom, okozhat kellemetlenségeket.
Inkább szedd ki a szivargyujtó biztosítékját és utána kézzel vagy egy fogóval húzd ki a csonkot.
A művelet után rakd vissza a biztosítékot.
3/8 Beviz Elek válasza:
Az is jó megoldás, de miért nem jó lekötni az akksit?
4/8 A kérdező kommentje:
Lekötöttem, csak egy kis műanyag maradt benne. Köszi mindenkinek. Annyi ezzel a baj hogy biztonsági zár van a rádión kóddal indult csak el. Más következményét nem látom, egyéb esetben is lekötik és inkább ez minthogy szarrá égjen valami a vezetékek miatt. De szerencsére itt nem volt vezeték csak a műanyag vége. Mégegyszer köszi.
2018. júl. 14. 17:35
5/8 anonim válasza:
Azt komolyan gondolod, egy megráz a szivargyújtó?
6/8 anonim válasza:
Mondjuk igen, vizes kézzel nyúltál bele?
Csak mert száraz kézzel nincs az az isten, hogy megrázzon a 12 volt.
8/8 anonim válasza:
Nem ráz, de kellemetlen csípéssel tud járni már a 12 V is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!