Hány éves korukban kezdenek az autók igazán költségesek lenni?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy az átlag autón 10 éves korától kezd minden baj előjönni?
Illetve a tapasztalattal rendelkezőktől szeretnék egy tanácsot, hogy akkor mégis hány éves autót érdemes megvenni, ha 5 évre tervez az ember? 5-6?
2018. júl. 9. 22:36
1/6 anonim válasza:
Vettem már látatlanban 20 éves Suzuki Swiftet, másnak jöttem vele Angliába. Két évig napi használatban volt, egy kipufogócserén kivül csak karbantartás volt, semmi más. Nem a kor és a km számit, hanem hogy mennyire kimélték és ki volt a gazdája.
2/6 anonim válasza:
Ha végig hanyagolták akkor igen. Egy idő után összegyűlnek a javítanivalók és mind rád zúdul. Ha volt gazdája akkor 10+ évesen is rendben lesz.
3/6 crudy válasza:
Ez nagyon igaz, de kiegészíteném azzal, hogy típus függő is. Minden autó más. És az is lehet, hogy 10 évesen van benne 250 ezer vagy 650 ezer. Az sem mindegy.
4/6 anonim válasza:
Nem rég vettem egy 11 éves skoda fabiát 1.2es 12 szelepes motorral 3 hengeres láncos vezérlésű . 105ezer km van benne . Ismerem a volt tulatj és az autót is gyerekkorom óta . Jogsi után nekem meg érte meg venni , eddig semmi bajom nem volt vele 1 éve használom 19ezer km-t raktam bele .
Használat függő , ki és hogyam használta . Plusz karban volt-e tartva
5/6 anonim válasza:
Sok múlik a futott km-en és a használat/karbantartás milyenségén.
Adtam el 19 éves Golf IV-t, úgy hogy 140.000 kmt mentem vele számottevő probléma nélkül...
6/6 anonim válasza:
Szerintem ez még mindig kilóméter és használatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!