Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány éves korukban kezdenek...

Hány éves korukban kezdenek az autók igazán költségesek lenni?

Figyelt kérdés

Igaz az, hogy az átlag autón 10 éves korától kezd minden baj előjönni?

Illetve a tapasztalattal rendelkezőktől szeretnék egy tanácsot, hogy akkor mégis hány éves autót érdemes megvenni, ha 5 évre tervez az ember? 5-6?

2018. júl. 9. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vettem már látatlanban 20 éves Suzuki Swiftet, másnak jöttem vele Angliába. Két évig napi használatban volt, egy kipufogócserén kivül csak karbantartás volt, semmi más. Nem a kor és a km számit, hanem hogy mennyire kimélték és ki volt a gazdája.
2018. júl. 9. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha végig hanyagolták akkor igen. Egy idő után összegyűlnek a javítanivalók és mind rád zúdul. Ha volt gazdája akkor 10+ évesen is rendben lesz.
2018. júl. 9. 22:44
 3/6 crudy ***** válasza:
Ez nagyon igaz, de kiegészíteném azzal, hogy típus függő is. Minden autó más. És az is lehet, hogy 10 évesen van benne 250 ezer vagy 650 ezer. Az sem mindegy.
2018. júl. 9. 23:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem rég vettem egy 11 éves skoda fabiát 1.2es 12 szelepes motorral 3 hengeres láncos vezérlésű . 105ezer km van benne . Ismerem a volt tulatj és az autót is gyerekkorom óta . Jogsi után nekem meg érte meg venni , eddig semmi bajom nem volt vele 1 éve használom 19ezer km-t raktam bele .

Használat függő , ki és hogyam használta . Plusz karban volt-e tartva

2018. júl. 10. 06:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Sok múlik a futott km-en és a használat/karbantartás milyenségén.

Adtam el 19 éves Golf IV-t, úgy hogy 140.000 kmt mentem vele számottevő probléma nélkül...

2018. júl. 10. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még mindig kilóméter és használatfüggő.
2018. júl. 10. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!