Opel astra H 1.7 CDTI vélemények?
Ugyan ilyenem volt, még az évjárat is stimmelt. Teljesen elégedett voltam vele, néha még ma is visszasírom. Jelentősebb meghibásodásom nem volt. Fogyasztás 5,5l/100km körül volt autópályán tempomattal óra szerint 140-nél. Országúton 5 liter alatt. Csak városban nem nagyon használtam.
Nekem a kinézete még a mai napig is tetszik. Egyáltalán nem néz ki tízen éves öregautónak.
Szerintem normál utcai körülmények között tökéletesen elég a dinamizmusa. Nyomatéka van bőven.
A kényelem meg függ a felszereltségtől. Az alap szövet ülések van akinek nem jöttek be. Az ülőlap hosszára panaszkodtak. Nekem félbőr sport ülésekkel volt, ami minden irányban állítható vezető és utasoldalon is, gerinctámasszal, kartámasszal, ülésfűtéssel. Nem vagyok kis darab, de még 2-3 órás folyamatos út után is kényelmes volt. Nekem 5 ajtósom volt, amiben a hátsó üléstámlák 3 részben voltak dönthetőek. Az is nagyon praktikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!