Mazda 6 dízelről vélemények? 2003-2004 körülit érdemes venni?
Figyelt kérdés
Félek dízelt venni a kettős tömegű lendkerék, a dpf szűrő és a befecskendező rendszer drága szervízköltsége miatt. Mennyire gyakori ezeknek a meghibásodása? Igaz, hogy egy befecskendező csere kb 500 ezer ft? Igaz, hogy a dpf szűrő gyakran eldugul?2018. júl. 8. 09:23
1/5 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy a benzines Mazdák annyiba kerülnek, mint a dízelek.
3/5 anonim válasza:
Kolléga 2004-es Mazdájának megnéztem az alját, az 1995-ös astrám ahhoz képest szalonautó...
Küszöbök szétrohadva, taposólemez, csak amiket láttam hirtelen.
Ráguglizva találtam egy 2005-ös hátsó doblemezt:
Amúgy szinte bármelyik 1998 utáni dízel rendszer cseréje, javítása horror a régiekhez képest.
4/5 anonim válasza:
Mazdából dízelt inkább ne...
Japán dízelekbe a legdrágább a DMF+kuplung (ha jól tudom valami 400e körül van ennek az ára), részecskeszűrő gondok szoktak lenni, de ennek a legnagyobb baja a denso féle CR rendszer, ami talán a piac legérzékenyebb és legköltségesebb darabja. Illetve ezeken felül még jön rá a mazda féle korróziós problémák.
Szvsz ha jót akarsz akkor benzinest veszel belőle. (nem eszik sokkal többet mint a dízel!)
5/5 anonim válasza:
14 éves Mazda, ráadásul dízel. Nagy kockázat, rozsda miatt, és alapból nem a legjobb dízelmotor az, ami a Mazdában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!