Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 1993-as 1.3 8v swiftem...

Van egy 1993-as 1.3 8v swiftem, érdemes 2003-as 1.3 16v-re cserélni?

Figyelt kérdés

A régi swiftem rohad, sok lenne a karosszéria munka, szerintem hosszú távra jobban járnék egy fiatalabbal, ami nem rohad.

Az a kérdés, hogy mennyivel jobb a 16szelepes?

Ugyanolyan megbízható, tartós?

Akinek ez van, vagy volt mind a kettő segíthetne köszi :)!

400-450ezer a keret a vételárra.

2017. márc. 30. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezert cseréltem le a régit egy fiatalabb 16v re. Jobban harap,nyomatékosabb ,ahol a 8 szelepes 3. Ért könyörög ott még 4. Ben el van a 16v. Autópályán is jobban húz,alsó fordulaton a sima 8v jobb,de 2 ezer után a 16 os erősebb,tehát magasabb fordulaton. Tartós ez is,fogyasztása is kedvező . Vízpumpa szart be nekem azt kellett cserélni,illetőleg nyirkos időben szeret néha nyekeregni a szíj akármit csinalok vele. De összességében a legjobbak a régebbi,fekete szelepfedeles motorok ami a tiedbe is van. Ettől függetlenűl mindegyik tartós,megbízható.
2017. márc. 30. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hát igen a motorral nem is volt semmi baj soha :), vízpumpa nekem is befosott egyszer, de akkor összességében megéri a 16v ugye? Szerintem egy jó pár évig nem akarok autót cserélni, ezért szeretnék kifogni egy olyat ami nem rohad és keveset futott.

Köszi a választ :)!

2017. márc. 30. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha rohad a kaszni, akkor az sokba fáj a javítás.

A tizenhat szelepet nem véletlenül találták ki. Én is olyanra cseréltem. Érezhető a különbség.

450- ért már egészen jót kaphatsz...persze válogatni kell, mert könnyen lukra futhatsz.

2017. márc. 30. 10:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Mentek a zöldek! Hát igen ki kell fogni :D, de azért ennyiért vannak jók, csak nincs akkora választék mint pl 8vből, ugye mert 2002-2003ig gyártották csak.
2017. márc. 30. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy jó sedant 16 ba kb 300-350 től érdemes nézegetni. 400 ért már nagyon jók vannak.
2017. márc. 31. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:

16V suzukitól ne várd azt a megbízhatóságott és élettartalmat mint a 8V suzukitól megszoktál.

De ezt bármelyik autószerelő, megmondja.

1 már megmondta neked.

2017. ápr. 30. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy Swift soha nem túl nagy rizikó. Ha karban van tartva, megkapja a szükséges minimális törődést, nagy bajod nem lesz vele. Költeni mindegyik autóra kell, szóval ezt bele kell kalkulálni. Ha lecseréled, klímásat keress, hogy legalább egy kis "luxus" is legyen. Könnyebb lesz eladnod is, ha majd ezt is lecserélnéd.
2017. máj. 1. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!