10-12 éves Audi benzines motorok?
Sziasztok!
Régóta szemezek az audival. A6 c6 lenne a megfelelő de irreálisan magas áron van. A másik nagy kedvenc az audi a4 b7 amire lenne is keret. Viszont nem tudom eldönteni melyik motorral lenne érdemes megvennem. 1.6 benzinest sokan leszólják mert nem gyorsul stb... jelzem nem vagyok egy lámpától lámpáig versenyzős hülyegyerek. Az autó normál közlekedésre kell és amúgy is amit a törvény enged azt egy lepukkant swift is tudja. Na de a másik motor nyílván az 1.8 T amit viszont nagyon dícsérnek ,hogy megbízható konstrukció stb... ez a 2 fajta motor közt vacilálok és nem tudom eldönteni melyik a megbízhatóbb mivel hosszú évekig szeretném az autóm használni. Képben van (igaz halványan) a 2.0 tfsi na erről semmit nem tudok hogyan muzsikál egy a4 b7-ben. Kérlek tudnátok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!