Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem kezd "tönkre"...

Csak szerintem kezd "tönkre" menni a német minősèg?

Figyelt kérdés

Régen nagyon nagy,német autò fan voltam.Volt Astránk,Golfunk (régebben).

Mindegyikkel meg voltunk elègedve.Nem kellett rá sokat költeni és a fogyásztásuk sem volt rossz.Mindig dicsőìtettem hogy "ez német vas".

(Hála istennen márcsak) VOLT egy 2.0 dìzel Passatunk amit már kezdtünk rühellni.Mindig volt valami baja,ha meglett javìta egy hétre rá már jött a következő.Ìgy tovább adtunk rajta.

Ismerősnek volt egy Audi A4 (2010) az meg mindig szervìzbe hordta mert a váltònak mindig valami baja volt,a fékjei meg olyanok voltak hogy fél év használat után sokat gyengült a fék.

Érdekes a hármas golfunkat általában negyedévente vittük szervìzbe.

Az Opel Astra F (benzines) pedig ette az olajat meg rohadt a kerék dob (asszem ez a neve)

(Az Opelről ennyi tudok mert még agyon fiatal voltam amikor azt vettük)

A Passát meg valami borzadáj volt.Ha jòl emlékszem egy 2008 PD TDI volt ami akkor az sz*r volt hogy néhány előzésnél,megállt.

Mentünk nyaralni,mentünk föl Dobogòkőre és megállt.Nyaralás lefùjva.Ha jòl emlékszem akkor adagolófúvókát kellett cserélni ami nem lett volna olcsò.Ìgy inkább ùgy döntöttünk hogy vettünk egy Fiat 500x-et (2015-ben).Azòta kisebb problémákkal,de még nem állt meg.

A kérdés:Csak szerintem romlott meg nagyon a "német prémium" minőség?

2018. júl. 5. 01:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ilyet nem igen találni más autónál.

[link]

Ennyit a német minőségről, pedig ez prémium lenne.

2018. júl. 6. 07:51
 22/23 anonim ***** válasza:

Én nem az Opelt venném a német autók összehasonlitási alapjának...föleg nem egy astrát.

Az astra egy közlekedö vödör, aminek még nem rohadtak le a kerekei (volt astrám ).

A Passat népautó, de már VW konszern, minöségben talán jobb, ha elötte nem hajtották ki a lelkét.

Minden márkának vannak jobb és rosszabb tipusai / motorjai..Pl nem ugyanaz egy 316i vagy egy 330xd sem.

2018. júl. 6. 14:19
 23/23 FonixFull válasza:

Talán ha az átlag magyar nem Németországból behozott, 1 millió kilóméteres, visszatekert órájú autókat vesz ruppótlan létére, nem ez lenne a közvélemény.

Ha valakinek nincs pénze arra az autóra akkor ne vegyen meg minden szart. Honnan tudod, hogy az autó a korábbi kismillió kilóméteren, hogy volt használva, hogy volt karbantartva..

Butaság ezekből az autókból kiindulni, mert a Németországban sincs kolbászból a kerítés, és jó autót nagyon ritkán szokás eladni, főleg ilyen pár éveset. Nyílván szétgyepálták az autót.

Akkor beszélgessünk a német autókról, ha az ember szalonból megveszi, használja 5 évet és elmondja a tapasztalatait.

Lehet itt jönni, a 20%-os értékcsökkenéssel a szalonból való kigurulás után, de két dolog.

1. Az új autó illatánál jobb nincs.

2. Henry Ford is megmondta amikor megkérdezték tőle, hogy melyik a legjobb autó; az ÚJ!

2018. júl. 10. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!