Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AUDI A6 2.5 TDI automata...

AUDI A6 2.5 TDI automata vason világít az összea sebességfokouat, és a kipörgésgátló (menetstabilizátor) sárga lámpája. Motor nem indul. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés

Volt már ilyen, és pár óra elteltével megjavult.

Akkor viszont beindult, de csak alapjárat volt.

Ha sebességbe raktam, lefulladt. Most viszont be sem indul.

2018. júl. 4. 06:56
1 2
 11/19 D. Brasco ***** válasza:
Igazi szakmunka!Gratulalok hozza!
2018. júl. 4. 22:11
 12/19 A kérdező kommentje:

Gyökér az édesanyád hülye gyereke! Gondolom Te azok közé a keményfarkú macsók közé tartozol, akik ha olajat kell cserélni az autójukban, akkor is szerelőhöz viszik. Mert jobb az, ha szakember csinálja, és különben is ki kell ütni a kompjúterből! Hö Hö Hö. LÚZER!

Gondolom szerinted ördögtől való dolog, ha az egyszerű proli hozzányúl egy lassan húszéves Audihoz.

Tudod mit gondolok? Jobb is neked, ha visszavonulsz a saját kis üvegbúrád alá.

2018. júl. 5. 06:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem ördögtől való, ha valamit meg tudsz csinálni magad és meg is csinálod. Az már annál inkább, mikor csak találgatsz, netes kérdezősködéssel próbálod kideríteni és nekiállsz gányolni, tákolni. Az már baj, de te dolgod.
2018. júl. 5. 08:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Tehát akkor megcsiszolni csiszolópapírral néhány oxidos érintkezőt, és kontakt sprével befújni, az gányolás.

Hát igen. Vannak olyan emberek, akik egy villanykapcsolót is villanyszerelővel cseréltetnek.

Nincs abba semmi szégyelnivaló. Biztos, ami biztos.

2018. júl. 5. 09:45
 15/19 anonim válasza:

Kicsit arra emlékeztet a srác, mint amikor valaki úgy javítja meg a gázszivárgást, hogy kihajítja a sípoló szénmonoxid riasztót az ablakon.

"Máris nem jelez, megjavítottam! Más meg szerelőt hív, LoL!"

2018. júl. 5. 09:53
 16/19 A kérdező kommentje:

Gázszivárgásra sípol a szén-monoxid érzékelő. Na ez a "LOL".

Írj még valamit. Nagyon szórakoztató vagy. 🤗

2018. júl. 5. 10:01
 17/19 D. Brasco ***** válasza:

Vagy mint amikor a vilagitó airbag lampa mogul kiveszik az izzót!Probleme solved!

Kerdező nem az a baj hogy te nekiállsz csatlakozot kontakt sprayzni hanem az hogy fingod nincs mi a baj,te ugyan neki állsz valamit mókolni vele,aztan véletlenül most per pillanat beindul,de hogy az eredeti hibát te nem szüntetted meg az biztos!Az ilyen szerelés meg sosem szerelés hogy vegyük le az akksi sarut meg társai és utana visszarakva kb 5 percig jó minden utana kezdi elolrol........

2018. júl. 5. 10:05
 18/19 A kérdező kommentje:

Tehát akkor, ha nem indul az autó, és én megcibálom a kompjúterbe menő kábelköteget mire azonnal beindul, az nem kontakthiba.

Lehet, hogy most igazából nem is nappal van, hanem éjszaka? Már nem is tudom. Biztos megőrültem. Na mindegy jó így nekem.

Azért azt még elárulom, hogy a kompjúter tápfeszültségének a negatív pólusán volt a kontakthiba. De már orvosoltam. Összekókányoltam közvetlenül az akkumulátor negatív sarujával egy másik kábel, és egy forrasztópáka segítségével.

Láss csodát működik.

"Cogito Ergo Sum"

2018. júl. 5. 10:25
 19/19 anonim válasza:

Aha aha.

Sok örömet hozzá.

2018. júl. 5. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!