AUDI A6 2.5 TDI automata vason világít az összea sebességfokouat, és a kipörgésgátló (menetstabilizátor) sárga lámpája. Motor nem indul. Mi lehet a hiba?
Volt már ilyen, és pár óra elteltével megjavult.
Akkor viszont beindult, de csak alapjárat volt.
Ha sebességbe raktam, lefulladt. Most viszont be sem indul.
Az a baja hogy valami elromlott....de legalabb is nem működik rendesen!Ennyi infóból ettől többre nem telik!
De javasolnek egy hibakód olvasást...főleg miutan nem is első eset állításod szerint!
Ez bizony szervíz lesz.
Ne hogy azt várd, itt majd neked diagnisztizálják a problémád.
Ha volt ilyen, akkor kiolvasás mit mutatott?
Vagy szartál rá mi.
Képzeld testvérem nem szartam rá, de mivel nem állandósult a hiba, így a hibatárolóban nem volt semmi!
Innen pedig nem diagnosztikát várok, hanem olyan kreatív emberek segítségét, akik tudják, hogy mit jelent a két kijelző együtt világítása.
Mert például ha lehúzom a légtömegmérő stekkerét, akkor is világít az összes sebességfokozat.
Intrikára, meg gúnyos hozzászólásokra pedig nem tartok igényt. Köszönöm.
Lehet rajtam, és az autómon gúnyolódni, de ha hiszizek ha nem, ma délután már beröffentettem. Be kontaktspréztem, és megcsiszoltam az ősszes csatlakozót amihez csak hozzáfértem. Kiszedtem a légtömegmérőt. (Rendeltem újat a Bárdinál)
És láss csodát, indul és megy légtömegmérő nélkül is! Vagyis a kábelkorbácsban lesz a hiba. A gázolajat pedig inkább a tankba öntöm, mivel légtömeg mérő nélkül szeret kormolni!
Még egyszer köszönöm az építő jellegű hozzászólásaitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!