Auchan benzin jó? Érdemes ott tankolni?
Olcsó a benzin, de azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem azért mert gyengébb vagy rosszabb a minősége, hanem azért, hogy oda csalja a vevőket.
Mi a véleményetek róla?
Bingo. Eltaláltad az okot. Ha szart árulnának, akkor az igencsak ártana az áruháznak.
Nézd meg milyen drága autók tankolnak, és senki nem reklamál.
én is odajárok.
Volt egy bakijuk talán 1 éve, hogy a benzinből is gázolaj folyt. A tartályba rossz üzemanyagot töltöttek a Csepeli kúton. Ezzel poénkodik a férjem, amikor megyek Auchan kútra tankolni (én nem Csepelen szoktam).
Nekem nem volt még vele bajom.
Néha Shell, meg OMV-n is tankolok, nem tapasztalok különbséget.
Mindenki ezen lovagol hogy a Moltól veszi mindenki a benzint. Igen, az alap benzint, nem azt amit te a mol kúton belenyomsz a tankba. Az adalékolást mindenki magának csinálja, ezért lehetnek különbségek a kutak közt. Én még sose tankoltam az Auchannál, de nem is fogok, mert nekem viszont több ismerősöm panaszkodott rá, többletfogyasztás, erőlködő motor, nehéz indulások stb. Plusz a legtöbb Auchan a városok szélén 5-10 km-erre van. Aki azt hiszi hogy megéri +10-20km-ert autózni a 7-8 ft-al olcsóbb rosszabb minőségi benzinért, az hatalmasat téved. :)
+ Azért az is vicces hogy említitek a drága autókat az Auchan kúton.. ha drága autóra tellett mért kell fillértb**ni azzal hogy a világ végére járunk tankolni? :) Tipikus felvágós magyar valóság...
"Nézd meg milyen drága autók tankolnak, és senki nem reklamál."
300-400 ezer forintos drága autókat szoktam látni ott, ők is 3000-ért tankolnak. Aztán sírnak, hogy egy év alatt kuka az autó. De a benzin/gázolaj legalább olcsó volt.
"Plusz a legtöbb Auchan a városok szélén 5-10 km-erre van. "
Én pl a Savoya parkban tankolok, ami azért nincs a város szélén. Nekem meg marhára útba esik, mert ingázok.
"Gondolom az eszedbe se jut, hogy vásárlás elött vagy után tankolnak."
Mert autózni 20 kilómétert a 100 ft-al olcsóbb akciós csirkefarhátért pont ugyanannyira éri meg mint a benzinért.
De elnézést, nem az én dolgom mások zsebébe turkálni, csak a kérdésre akartam válaszolni, hogy érdemes-e ott tankolni, a válasz pedig: NEM
Az adalékolást nehogy már az Auchan magának csinálja.
Nincs neki üzemanyag finomító telepe.
Csak a kész üzemanyagot veszi és azt adja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!