Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Auchan benzin jó? Érdemes ott...

Auchan benzin jó? Érdemes ott tankolni?

Figyelt kérdés

Olcsó a benzin, de azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem azért mert gyengébb vagy rosszabb a minősége, hanem azért, hogy oda csalja a vevőket.

Mi a véleményetek róla?

2018. júl. 4. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Bingo. Eltaláltad az okot. Ha szart árulnának, akkor az igencsak ártana az áruháznak.

Nézd meg milyen drága autók tankolnak, és senki nem reklamál.

én is odajárok.

2018. júl. 4. 05:34
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Az auchan is veszi a benzint
2018. júl. 4. 06:06
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Volt egy bakijuk talán 1 éve, hogy a benzinből is gázolaj folyt. A tartályba rossz üzemanyagot töltöttek a Csepeli kúton. Ezzel poénkodik a férjem, amikor megyek Auchan kútra tankolni (én nem Csepelen szoktam).

Nekem nem volt még vele bajom.

Néha Shell, meg OMV-n is tankolok, nem tapasztalok különbséget.

2018. júl. 4. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Ok is a Moltol veszik, ugyanaz a sima benzin van ott mint a tobbin.
2018. júl. 4. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
8%

Mindenki ezen lovagol hogy a Moltól veszi mindenki a benzint. Igen, az alap benzint, nem azt amit te a mol kúton belenyomsz a tankba. Az adalékolást mindenki magának csinálja, ezért lehetnek különbségek a kutak közt. Én még sose tankoltam az Auchannál, de nem is fogok, mert nekem viszont több ismerősöm panaszkodott rá, többletfogyasztás, erőlködő motor, nehéz indulások stb. Plusz a legtöbb Auchan a városok szélén 5-10 km-erre van. Aki azt hiszi hogy megéri +10-20km-ert autózni a 7-8 ft-al olcsóbb rosszabb minőségi benzinért, az hatalmasat téved. :)

+ Azért az is vicces hogy említitek a drága autókat az Auchan kúton.. ha drága autóra tellett mért kell fillértb**ni azzal hogy a világ végére járunk tankolni? :) Tipikus felvágós magyar valóság...

2018. júl. 4. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom az eszedbe se jut, hogy vásárlás elött vagy után tankolnak.
2018. júl. 4. 13:20
 7/11 anonim ***** válasza:
21%

"Nézd meg milyen drága autók tankolnak, és senki nem reklamál."

300-400 ezer forintos drága autókat szoktam látni ott, ők is 3000-ért tankolnak. Aztán sírnak, hogy egy év alatt kuka az autó. De a benzin/gázolaj legalább olcsó volt.

2018. júl. 4. 13:51
 8/11 anonim ***** válasza:

"Plusz a legtöbb Auchan a városok szélén 5-10 km-erre van. "

Én pl a Savoya parkban tankolok, ami azért nincs a város szélén. Nekem meg marhára útba esik, mert ingázok.

2018. júl. 4. 13:59
 9/11 anonim ***** válasza:
16%

"Gondolom az eszedbe se jut, hogy vásárlás elött vagy után tankolnak."

Mert autózni 20 kilómétert a 100 ft-al olcsóbb akciós csirkefarhátért pont ugyanannyira éri meg mint a benzinért.

De elnézést, nem az én dolgom mások zsebébe turkálni, csak a kérdésre akartam válaszolni, hogy érdemes-e ott tankolni, a válasz pedig: NEM

2018. júl. 4. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Az adalékolást nehogy már az Auchan magának csinálja.

Nincs neki üzemanyag finomító telepe.

Csak a kész üzemanyagot veszi és azt adja.

2018. júl. 4. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!