Miért nem hűti le a klíma az autót?
#10 - A venti jól fúj, elég jó légáramot csinál, a téli fűtéssel pl. nincs gond, bármilyen hidegben gyorsan be lehet fűteni az autót, utána pedig elég a közepes fordulat, nem kell maxon mennie.
#12 - Nemrégen végignéztem hol megy ki levegő, külső levegő beszíváson a hátsó lökhárító alatt érezni mindkét oldalon a levegőt, illetve a 4 kilincsnél kisebb mértékben. Belső keringetésen igazából alig/nem érezni ezekből semmit. Nem keletkezik az a minimális túlnyomás az utastérben, így bent marad a levegő.
Ma 29 fokos külső hőmérsékletnél mentem pár kilométert klíma nélkül így kissé lehült az utastér, 41 fokban indultam el, ezzel kellett megküzdenie a klímának. 3-5 fokot fújt, próbáltam külső és belső levegőn is, kisebb és max venti fokozaton, de igazából semmi. Hideget fúj, de érezhetően nem hűt, csak akkor, ha visszább veszem a fordulatot és közvetlenül magamra irányítom a hideg levegőt, de mint tudjuk ez nem egészséges és nem is kényelmes huzatban ülni. Ha magam után máshová fújom a levegőt, akkor megcsap a meleg, amit igazából csak akkor szeretnék érezni, mikor kiszállok az autóból, ezzel szemben kiszálláskor jóformán hűvösebb van kint, mint bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!