Klíma nélkül nyáron?
ha bírod a huzatot, akkor határeset.
nekem a céges autóm klíma nélküli, főúton csak a jobb oldalt van lehúzva, de pályán meg annyira nagy a szélzaj, hogy idegesít...mostanában már azért így is kicsit le szoktam húzni, mert a ventilátor inkább csak a meleget pumpálja az utastérbe.
na meg persze én kb napi 5-7 órát vezetek.
munkábajárásnál(főleg ugye ha mondjuk reggel mész) akkor nyilván nem nagyon fog hiányozni, délután meg azt a max 1 órát, vagy nem tudom, mennyi idő, míg hazaérsz, talán ki fogod bírni.
Volt klíma nélküli autóm, soha többet.
Persze, autópálya meg huzat, de nem, eleve ha nem nagyon korán jársz dolgozni akkor leizzadsz mire beérsz munkába, mikor végzel, beülsz a tűzforró autóba és több 0 km-t mehetsz mire lehűl valamennyire az utastér. Ha hosszabb távon autózol és napi szinten csinálod, nagyon sok energiát kivesz belőled a huzat, a menetszél hangja és a forróság. Míg klímával kis túlzással pihentető az autózás (Egy hővédő fólizás pluszban nem árt)
Nem túl komfortos, de kibírható klíma nélkül. Autópályán nem tudom mennyit mész, de ott vagy megsülsz a 60 fokos autóban, vagy az évek alatt szépen meg fogsz süketülni a rendszeres erős szélzajtól. 130-nál iszonyat hangos tud lenni. Ha hosszabb távot mész kibírhatatlan.
Valamint még egy szempont: az az autó utánad már csak a bontóban fogja végezni, mert eladhatatlan lesz.
Szóval nagyon jó vételnek kell lennie annak az autónak és akkor is erősen meggondolnám.
Kibírható.
Csak ne a tűző napon legyen az autó mert akkor behalsz!
Ha árnyékban áll és úgy kell elindulni akkor necces...
Ha a napon áll felhúzott ablakokkal a panelsor előtt akkor úgy is nyomatni kell a klímát 10 percig maxon mire lehűl az autó!
Ezt neked kell eldöntened. Nekünk 2 autónk van, mindkettő klímás (volt). Az enyémben sosem használtam és bedöglött. A későbbiekben hétvégi autónak tervezem, tehát a klíma nem is szempont, elkezdtem belőle kiszedni az alkatrészeket. A másikban még működik, de az sincs használva.
Kinyitom a napfénytetőt és boldogan élek klíma nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!