Mitől van pisiszaga a klímának?
Mikor bekapcsolom a klímát nagyon büdös pisiszag áramlik ki a szellözőböl. Ha melegre kapcsolom akkor nem érződik annyira. A klíma fújja a hideget, nincs vele gond, a pollenszűrőre is ránéztem, patyolat tiszta, 3 hete volt cserélve.
A múlthéten felfedeztem hogy a motortérbe bemászott egy rágcsáló, széttrágott bent valami szivacsot, és bevitt kissebb dolgokat. Azóta kiszedtem ezeket és azóta semmi nyoma, szerintem elment. Lehet valami köze hozzá?
Belehugyozott az egér!
Egyszer nekem is bemászott szét kellett szedni az egészet és kipucolni!😁
A klíma tisztítása - van egy folyadék, amivel fel szokták tölteni, nem tudom, mi ennek a neve, én nem vagyok klímaszerelő - [szóval a klíma tisztítása] szakember feladata.
Rágcsálónak semmi helye a klímában, valószínűleg az állat pisilt bele, és annak a szaga terjed. Ki kell pucolni, ki kell tisztítani a klímát, fel kell számolni a rágcsáló által hagyott összes nyomot, ha a teteme valahogy belekerült, azt is el kell távolítani,ki kell utána fertőtleníteni,majd végül fel kell tölteni az ominózus folyadékkal, és csak azután lehet indítani.
A klíma zárt rendszer, ha valami lenne benne akkor nem működne mert elengedné az összes gázt. Ha a szellőzőrendszerben lenne állat akkor folyamatosan éreznéd a szagot.
Valószínűleg beposhadt a hűtőnél, járatni kell pár percet klímázás után hogy a víz elpárologjon.
Egyébként nekem használat után van ilyen szag, teljesen szét kéne szednem a takarításhoz de ahhoz nincs kedvem és amúgy is allergiás vagyok a hidegre ezért nem is használom a klímát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!