Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Később kapcsol a turbó, mint...

Később kapcsol a turbó, mint kellene. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

BMW E46 320d, eddig ha kicsit is odaléptem neki, húzott úgy, ahogy kell. Ma pedig az tűnt fel, hogy szintén odalépek neki vagy akár padlóig benyomom a gázt, csak 3-4 másodperccel később kezd el húzni, de akkor se úgy, ahogy eddig, hanem kicsit gyengébben. Olyan, mintha késne a turbó, viszont van amikor kicsit odalépek neki, akkor más hangja van, mint eddig. Hangosabban sípol, de ezt nem mindig csinálja.

Tudom.. szerelőhöz vigyem el, de mivel 9-én jön a fizetés, addig pár lehetőséggel jó lenne számolni, hogy ha találkozott már valaki ilyen jelenséggel, akkor mi volt a gond. Köszönöm.

2018. jún. 30. 19:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
17. kerületben mondták, hogy turbo változó geometria hiba lesz, de átvizsgálás után kiderült, hogy fals levegőt szívott az egyik vákuum cső a turbónál (szivárgott a klíma, ami pont erre a csőre ment és egy idő után ki is lyukadt). Kértem, hogy az összes ilyen csövet cseréljék ki, ki is lett cserélve és valami bagatell összegért munkadíjjal együtt (azóta nyilván többe kerül, de nem tudom jelenleg ennek az árát). Ha jól emlékszem, akkor 12x19mm cső.
aug. 3. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!