Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha két sör után megállít a...

Ha két sör után megállít a rendőr, kiszállok és gyorsan megiszom egy felest, akkor rám tudja bizonyítani, hogy ittam előtte?

Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen bevisznek vervizsgalatra. Es az nem fog egybevagni a felestol vart szinttel. Annyira ok sem hulyek.
2018. jún. 30. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:
A Rezesova is bepróbálkizott ezzel, nem igazán jött be neki...
2018. jún. 30. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Rád tudja bizonyítani. A szonda jelezni fog valamennyi véralkoholszintet, előállítanak és ott jön a pontosabb, úgy tudom, vérvételes vizsgálat. Ebből az átlagos felszívódási-lebontási görbe ismeretében meg lehet határozni, hogy tényleg csak azt a féldecit ittad-e, amit ő is látott vagy volt ott más is.
2018. jún. 30. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, hogy nem lehet kibírni, hogy ne igyunk ha vezetünk.
2018. jún. 30. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy te hogy bizonyítod, hogy nem ittál a feles előtt. A bizonyíték a szonda vagy a vérvétel lesz, azzal pedig nem lehet vitatkozni. Vezettél, mutat, bünti. A pálinkával csak súlyosbítod a helyzeted, mert magasabb értéket fog mutatni.
2018. júl. 1. 22:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szimplán hólapáttal csapnálak le ha sörözés után vezetnél, azt elvenném a jogsidat egy életre. Komolyan nem birod ki, hogy ne vezess ha iszol? Késztetést érzel, hogy másokat veszélyeztess te gyökér?
2018. júl. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!