Szerintetek ha rendszam nelkul megyek ki a motorommal az utcara a rendőr meg meg akarna allitani de én nem állok meg akkor mi lesz?
Figyelt kérdés
Yamaha R1 2009 siman van benne erő hogy lehagyja a rendorautot. Ha elmenekulok valahogy el tudnak kapni?2018. jún. 26. 01:09
1/5 anonim válasza:
Nyári szünet van és sok filmet nézel? A következő az volna, hogy szépen beszól, hogy ilyen és iylen motorral xy irányba menekült, aztán ha emgfognak nem kell csodálkozni, hogy nem csak a rendszám miatt fognak eljárást indítani.
2/5 anonim válasza:
Én régen simsonnal lehagytam a rendőröket,két emberrel a hátam mögött,nem motor függő,terep közelébe menj ahol a rendőr elakadna,hidd el miattad nem fog bemenni a dzsindzsába...
3/5 anonim válasza:
Mivel egy koszos faluban laksz, szerinted nem fogják fél óra alatt kideríteni, hogy ki vagy? 😀😀
4/5 anonim válasza:
Ha a falubeliekkel is ilyen köcsög vagy, akkor nem a rendőr fog elkapni, hanem a nyakmagasságban kihúzott harcsázó damil. Aztán a sírkövedre is azt írják, hogy "aki senkinek sem akart megállni..."
5/5 anonim válasza:
elesel vagy bármi netalán megölsz valakit és elkapnak börtönbe is kerülhetsz ez nem játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!