A toyotánál mit jelent a finanszírozott összeg?
Így van. Én is elolvastam az apróbetűt, pont a "napi 500Ft"-os reklám miatt.
Második, városban futkosós autónak nem lenne rossz, de így annyira már nem olyan szép az ajánlat. Szerintem... Bő 4 millióba kerülna így a kocsi a végén.
Nekem is szimpi az ajánlat, de én sem tudtam mit jelent az, h finanszírozott összeg. Viszont szerintem ez nem is olyan rossz ajánlat, nem eszik olyan forrón a kását.
Én ugyan a legolcsóbb 3 ajtós AYGO-t néztem ki 2 490 000 ezerért.
Önerő: 1 014 000-
Finanszírozott összeg: 1 476 000 -
Maradvány érték: 1 120 500 -
Havi törlesztő: 15 239 -
Futamidő 36 hónap.
Kiszámoltam, ha 3 évig a havi törlesztő 15 239- Az összesen: 548 604 -
És ha letelt a három év, akkor kell befizetni a maradvány értéket, ha a jóisten is úgy akarja, ami 1 120 500 -
Így összesen: 2 683 104 -be kerül ez az egész.
Szerintem 3 éven keresztül a havi 15 ezer senkit nem ver földhöz és 3 éva alatt szépen össze is lehet kuporgatni az egy milkás maradványösszeget.
Én így értelmezem, közben a téli, nyári gumi cserén, esetleg éves szervízdíjon kívül nem kell extra költség a kocsira, mint mondjuk egy használt autóra, amire ráfizeted a gatyádat és nem igazán érezheted biztonságban magad benne.
Mondjuk azt gusztustalannak tartom, h magában a reklámban, amikor a legegyszerűbb három ajtós változatot választom, egy ötajtós képét cseszi elém, magenta színben, miközben a magenta szín, a legolcsóbb verziónál nem is választható, ettől függetlenül, nekem korrektnek tűnik az ajánlat.
Kérdező, te mit gondolsz ennek tudatában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!