Ki az a személy, aki a gyanútlan, laikus autótulajdonosokat védi meg attól, hogy az autószerelésnél, -javításnál ne legyenek átvágva nagyon magas javítási, karbantartási összegekkel?
Hallottam olyanról, aki ilyesmivel foglalkozik: tehát azzal, hogy azoknak segít, akiknek nem ez a szakmájuk, nem értenek hozzá.
Pl. a tulaj elviszi a kocsiját olajcserére egy autószerelőhöz, aki miután elvégezte az olajcserét, még azt is elmondja, hogy cserélnie kellett a fékbetéteket, az alvázat meg a karburátort, különben szegény tulaj nem sokáig jutott volna a kocsijával. Fizetendő: 150e Ft, amit a laikus, hozzá nem értő tulaj ki is fizet, hiszen, ha a fék nem fog, az mindenkinek rossz lenne, nem igaz?
A példa kicsit eltúlzott, de szerintem értitek a lényeget. Ki az, aki megvéd az ilyen jellegű autószerelőktől?
Az biztos, hogy van ilyen személy Budapesten, csak nem tudom, ki ő.
Ki ez a személy, mi a weboldala?
így van, úgy hívják ezt, hogy becsületes autószerelő és kevesen, de léteznek.
nyilván aki nem ért hozzá, mert nem ez a szakmája, az nem fogja neked 100%-ra megmondani, hogy mi a gáz az autóddal...maximum tippel, de ha szét kell szedni, és ő nem szedi szét, akkor nem fog belelátni. ha viszont utána a szerelő szétszedi, és azt mondja, hogy bocs, de ez meg ez is hibás, akkor te azt mondod, hogy kamu, mert a ránézéses szakértőm azt mondta, hogy belül semmi gáz nincs?
3-as: nem arról van szó, hogy szétszedi-e vagy sem, vagy hogy mit mond az én haverom. Egyáltalán: hozzá nem értő haveromnak egy szavát se hinném el, csak azért, mert ő a haverom és ő mondja!
De maradjunk a témánál: Ki az a személy (mi a weboldala?), aki a kapzsi autószerelőktől óvja és védi meg az autótulajdonosokat?
Az eddigi válaszok nem erre a kérdésre adtak választ.
Marha jó a felvetés, de szerintem nincs ilyen, én a Pajzs lopásgátló odlalán böngészgettem, amikor ott pl. azt olvastam, h egyre több az olyan eset, ahol SZAKszervízben lopásra készítik elő a kocsit:O
Szóval ez még annál is durvább, mint mikor átbasz a szerelő...nekem a másik félelmem az, h elviszem, h megcsináltassak rajta valamit és közben pl. látják, h jó a motorom és kicserélik egy szarabbra, aki laikus és nem annyira ért hozzá, az ellenőrizni sem tud ilyet.
Nekem is szervízben volt másért, de felhívtak, h a fékpofákat cserélni kell 38 ezer csak az anyagdíj+ ezen felül a munkadíj 10 rugós órabérben...
Szerinted egy fékre mit mond az ember lánya, azt, h hagyják??? Hát persze, h mondtam, h csinják meg és ki tudja megcsinálták-e újart raktak-e bele stb...
Szóval, ha megtalálod az embered én is kérem az elérhetőségeit, mert nekem is szükségem lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!