Mi volt az első autód?
14 évesen apukámnak (számunkra) kemény pénzt csengettünk ki a haverral, hogy a mezőn tombolhassunk a kert végében álló trabival :D
Ez akár mondhatni első autónak is :D
Komolyra fordítva... még nincs első autóm, addig nem is lesz, amíg tényleg szükségem lesz rá ( pl munkába járásra) Gondolkodtam rajta 17 évesen, hogy a nyári munkából veszek egy 15++ éves roncsot... de inkább odaadtam szüleimnek, vettünk egy 2. autót... amit hogyha kell valahova mennem megkapok...
Szerintem ez jó példa az ilyen korban lévő fiúknak... nekem megérte... mert ha kell autó megkapom...:) Nekik emgérte, mert gazdagabbak lettek 400.000 ft-tal :) és nem fizetek állambácsinak plusz 1 kocsiért :D
19/f
23:41
"Szerintem ez jó példa az ilyen korban lévő fiúknak..."
Hupsz! Ez a kérdés fiúknak szólt? Akkor az első oldalon valahol vegyétek semmisnek a válaszomat.
09:29! A váalszomat arra írtam, hogy jó példa arra, hogy nem azt kéne csinálni 17-18 évesen, hogy van mondjuk 200.000 Ft a nyári diákmunkából... és apu anyu hozzátesz 1 millát h jaj édes kicsi fiam legyen már normális autód... tudjál mivel szaladgálni a városban:P
Mert erre felénk sajnos ez a divat... és aki így kap kocsit nem vigyáz a sajátjára sem és másokéra sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!