Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tudom megszokni...

Anna978 kérdése:

Miért nem tudom megszokni jogosítvány szerzés után a benzines autónkat?

Figyelt kérdés
A történet az, hogy dízel citroen c3 autón tanultam vezetni, ami sima kuplungfelengedéssel elindult. Amikor forgalmi vizsga után beültem a mi autónkba, ami egy benzines toyota yaris verso igencsak hideg zuhanyként ért, hogy ezzel ilyen nehéz elindulni, mert ugye gázt is kell adni hozzá. De ezzel még akkora problémám nem is volt, mert ahogy egyre többet vezettem kezdtem ráérezni a dologra. Hanem az aggaszt nagyon, hogy egyszerűen a váltó nagyon nem akar ennél az autónál kézre állni. A c3- nál nem is volt a váltóval soha gondom itt meg nagyon sokszor nem abba a fokozatba megy be amibe én akarom és tudom, hogy ezzel tönkretehetem a váltót. Nagyon elvagyok keseredve mert már több mint egy hónapja járogatok ezzel az autóval, nem túl gyakran de azért hetente igen és még mindig problémám van ezzel. Mondhatom teljesen elvette az önbizalmam az egész,ami azzal jött, hogy megvan a jogsim.

2018. jún. 26. 23:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen minden normális és kedves választ! Valószínű, hogy ahogy telik az idő egyre jobban fog menni, akik ezt írták azoknak igazuk van. És köszönöm a bátorítást! Látom sajnos azért itt is előfordul nem egy buta, tahó, bunkó ember. Én feltettem egy normális kérdést, szerintem nem szolgáltam rá oltásra. De végül is mindegy a bunkó kommentek őket minősítik. Akinek nem inge ne vegye magára! Az már régen rossz, ha valaki attól van nagyra magával, hogy ő aztán kifogástalanul tud autót vezetni és közben látatlanban lebénáz, leszól másokat.
2018. jún. 27. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!