Frontin jogosítvány szerzes?
Frontint szedek kb 2 eve szorongasra.
Szeretnek jogositvanyra menni.
Ha szedem a gyogyszert elkezdhetem lerakni az orvosin vagy ott nem utasitanak el eg miatt?
A legkisebbol szedek 3 egy nap nem tompit el es nem is vagyok faradt tole. Nagyon szeretnek vezetni lerakni a jogsit persze amikor bevenem akkor nem vezetnek autot.
"A járművezetés személyi feltételei
4. § (1) Járművet az vezethet, aki
...
c) a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll"
Szerintem a Frontin a legkisebb mennyiségben is hátrányosan befolyásolja a vezetési képességet (reakcióidő, stb), akkor ha "úgy érzed", hogy nem (1-2 sörtől én sem érzek semmit, mégsem vezetek már 1 korty utána sem).
Akkor ezekszerint elfelejthetem :(
Koszi a valaszt
Válasszuk szét a dolgot.
Akár van jogsid, akár nincs, nem vezethetsz, ha nem vagy rá képes állapotban. Gyógyszer, drog, betegség stb., mindegy.
Megszerzéséhez az kell, hogy ne legyen olyan betegséged, ami miatt soha nem vagy képes rá, vagy olyan, nem karban tartott/tartható betegséged van, ami random módon jelentkezik. Pl. epilepszia. Ha jól kezelt a beteg, évek óta nem volt roha, kaphat jogsit.
Nálad is azt kell nézi, hogy gyógyszer nélkül mennyire vagy alkalmas egy veszélyes üzem működtetéséhez.
Szorongasra szedem mint ahogy irtam is.
Betegsegektol feltem es ezert szedem.
Le tudnam rakni de ahoz ido kellene es felek az elvonasi tunetektol amik ez ido alatt jelentkezhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!