B és BE kategória jogsi Kresz vizsgához aktuális tesztkérdéseket hol gyakorolhatnék?
Mi ingyen megkaptuk pendrive-on a tesztet, amit mások pénzért vesznek meg cd-n.
Sok embernek átküldtem már ezen az oldalon keresztül, mármint mammutmail-lel.
B kategóriáról van szó.
Első vagyok.
Milyen ingyenes online oldalról beszélsz?
Nekem friss a vizsgám, elég sokat netezek, tudtam volna, ha van ilyen, mert mindenhol rákerestem és mindenféle fórumon tájékozódtam.
Azért megadtam az esélyt, hogy ez egy nagyon-nagyon új oldal, amit még én sem ismerek, de rákerestem, és semmi.
Nyilván ezért nem írtál rendes honlap címet, mert nincs ilyen.
KreszTeszt - Gyakorlás
kreszteszt.net/gyakorlas/
2017-es Kresz vizsgára való felkészülés A - Motorkerékpár, B - Személygépkocsi , C - Tehergépkocsi D - Busz, ...
B kategória személygépkocsi - A kategória motorkerékpár - D kategória busz
Ezzel kezdtem a gyakorlást, mikor még nem kaptam meg a pendrive-os tesztet.
Félrevezető, amit írsz, mert 2017-es friss kérdésekről beszélsz, holott a kreszteszt kezdőoldalán az az első infó, hogy már nem aktuálisak a kérdések, nincsenek frissítve.
2014-es kérdések vannak!!!
Azóta újak is kerültek bele, és ami a lényeg, egy csomó kérdés máshogy van megfogalmazva.
Totál más kérdések vannak a kreszteszt.net-en, mint a valódi vizsgaprogramban.
Árulja már el valaki, mire jó, hogy valaki kiír egy kérdést, aztán utána rá sem néz?
Én olyan jólelkűen ajánlom fel mindenkinek a programot, amit pénzért lehet megvenni, így meg ingyen átküldtem már többeknek.
Aztán le se tojja, mármint nem kötelező az én segítségemet igénybe venni, csak minek írja ki, ha egyáltalán nem kíváncsi a válaszokra?
Szia 6-os!
Ne kapd fel a vizet, olvastam és köszönöm a válaszodat! :-) Szándékosan nem akartam a népes csapathoz tartozni és elkérni az illegál anyagot. Tisztelem a szoftverfejlesztők munkáját és rászántam az a néhány ezer forintot a jogtiszta és naprakész változatra. Ma hozta meg postás, már gyakoroltam is rajta.
És hogy vmi közérdekűt is írjak, a jogsitszeretnek.hu-s teszt gyakorlóról van szó, amit nagyon hasznosnak találok eddig! Remélem, hogy a vizsgán sem fog meglepetés érni, de erről majd csak 16-a után tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!