Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B és BE kategória jogsi Kresz...

B és BE kategória jogsi Kresz vizsgához aktuális tesztkérdéseket hol gyakorolhatnék?

Figyelt kérdés
BE Kresz vizsgához eLearning tanfolyamot végeztem. Most készülök a Kresz vizsgára. Tudnátok jó vizsgafelkészítő oldalt/könyvet/CD-t ajánlani? A tesztkérdéseket szeretném gyakorolni. Az elearning tananyag nem tartalmazza a B kategóriához szükséges ismereteket, de a vizsgának az is anyaga lesz. Mivel tizenéve csináltam, a B kategória kérdéseit is szeretném átismételni.

#KRESZ vizsga #B+E jogosítvány #BE jogsi #vezetői engedély elméleti vizsga
2017. júl. 28. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi ingyen megkaptuk pendrive-on a tesztet, amit mások pénzért vesznek meg cd-n.

Sok embernek átküldtem már ezen az oldalon keresztül, mármint mammutmail-lel.

B kategóriáról van szó.

2017. júl. 28. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Kresz2017-ingyenes online oldal.
2017. júl. 28. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Milyen ingyenes online oldalról beszélsz?

Nekem friss a vizsgám, elég sokat netezek, tudtam volna, ha van ilyen, mert mindenhol rákerestem és mindenféle fórumon tájékozódtam.

Azért megadtam az esélyt, hogy ez egy nagyon-nagyon új oldal, amit még én sem ismerek, de rákerestem, és semmi.

Nyilván ezért nem írtál rendes honlap címet, mert nincs ilyen.

2017. júl. 29. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

KreszTeszt - Gyakorlás

kreszteszt.net/gyakorlas/

2017-es Kresz vizsgára való felkészülés A - Motorkerékpár, B - Személygépkocsi , C - Tehergépkocsi D - Busz, ...

B kategória személygépkocsi - A kategória motorkerékpár - D kategória busz

2017. júl. 29. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezzel kezdtem a gyakorlást, mikor még nem kaptam meg a pendrive-os tesztet.

Félrevezető, amit írsz, mert 2017-es friss kérdésekről beszélsz, holott a kreszteszt kezdőoldalán az az első infó, hogy már nem aktuálisak a kérdések, nincsenek frissítve.

2014-es kérdések vannak!!!

Azóta újak is kerültek bele, és ami a lényeg, egy csomó kérdés máshogy van megfogalmazva.

Totál más kérdések vannak a kreszteszt.net-en, mint a valódi vizsgaprogramban.

2017. júl. 29. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Árulja már el valaki, mire jó, hogy valaki kiír egy kérdést, aztán utána rá sem néz?

Én olyan jólelkűen ajánlom fel mindenkinek a programot, amit pénzért lehet megvenni, így meg ingyen átküldtem már többeknek.

Aztán le se tojja, mármint nem kötelező az én segítségemet igénybe venni, csak minek írja ki, ha egyáltalán nem kíváncsi a válaszokra?

2017. aug. 2. 20:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Szia 6-os!

Ne kapd fel a vizet, olvastam és köszönöm a válaszodat! :-) Szándékosan nem akartam a népes csapathoz tartozni és elkérni az illegál anyagot. Tisztelem a szoftverfejlesztők munkáját és rászántam az a néhány ezer forintot a jogtiszta és naprakész változatra. Ma hozta meg postás, már gyakoroltam is rajta.

És hogy vmi közérdekűt is írjak, a jogsitszeretnek.hu-s teszt gyakorlóról van szó, amit nagyon hasznosnak találok eddig! Remélem, hogy a vizsgán sem fog meglepetés érni, de erről majd csak 16-a után tudok nyilatkozni.

2017. aug. 3. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!