Forgalmi vizsgán a fék próbán teljesen be kell nyomni a féket? Mintha egy gyalogos lépne le hirtelen az autó elé
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 14:08
1/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 30-ról (vagy 50-ről?) kell lelassítani a vonalig. Úgy nyomd, hogy addig megálljon az autó. Ha ehhez félig kell, akkor félig, ha jobban, akkor jobban. Autótól függ mennyire fog a fék.
2/7 anonim válasza:
3 éve vizsgáztam, nálunk úgy volt, hogy indulás előtt miután körüljártad az autót (lámpák, gumi ellenőrzése), utána mikor induláskor gurultál pár métert és fékeztél. Még egyesbe voltam, szóval nem mentem gyorsan, szóval nem is kellett tövig nyomnom.
3/7 anonim válasza:
A fékpróba abból áll, hogy miután megvizsgáltad szemrevételezéssel az autót, az abroncsokat, letesztelted a kormányművet és a világítást éppen meggurítod az autót és állóra fékezel. Nem kell semennyire felgyorsítani, ahogy megmozdu az autó látványosan fékezel egyet és szóban jelzed, hogy a fék rendben, indulhatunk?
4/7 anonim válasza:
szintén mint az előttem lévő 2 ember írt. Hirtelen eszedbe se jusson totál beletaposni , mert lehet ott lesz vége a vizsgádnak.
5/7 anonim válasza:
Fogadd meg az előttem szólók tanácsát. Lássa az a vizsgabiztos, hogy mindent megnézel. Amúgy nem műszaki vizsgaállomás vagy, csak éppenhogy. A szándékot lássa. Ennyi.
6/7 anonim válasza:
Amit az első ír, az rutinpályán gyakoroltuk, s vizsgán is vizsgán is kellett egy intenzív fékezés (de nem vészfékezés).
De ott is, forgalomban is kellett elinduláskor fékpróbát csinálni a 2. és 3. hozzászólásban írottak szerint.
Ez két külön dolog.
7/7 anonim válasza:
Az már régen el van b..szva, ha 30-50-es sebességről indítasz egy fékpróbát. A lényeg pont az, hogy már indulás előtt meggyőződj a fék működőképességéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!