Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 150-200. 000 forintos...

Egy 150-200. 000 forintos autón milyen hibákra kell költeni?

Figyelt kérdés

Sokszor írják, hogy egy ilyen autón sok mindent meg kell csináltatni vásárlás után. Arra lennék kíváncsi, hogy ezek a működéshez elengedhetetlen javítások, vagy csak esztétikai dolgok?

Ha szerzek egy friss műszakis Swiftet ennyiért, akkor tudom használni 2 évig gond nélkül? Mert pl. rozsdás küszöb, szakadt ülés, elromlott fűtés az nem érdekel, csak a valóban fontos dolgokra költenék.

Légyszi ne írjátok, hogy gyűjtsek még tovább. Vehetnék drágábbat is, de direkt keveset szeretnék költeni, és érdekelne egyébként is, hogy milyen az autózás egy ilyen autóval.

Szóval a lényeg, esztétika nem érdekel, gurulni fog 2 évig túl nagy hibák nélkül?

Köszönöm! :)

2018. jún. 24. 18:18
 1/8 anonim válasza:
0%
Komoly hogy ennyiért akarsz autót venni? :D Negyed havi fizetésembe se kerül.
2018. jún. 24. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez lenne az elso autom. Megtehetnem, hogy tobbert, de inkabb felreteszem lakasvasarlasra vagy egy kesobbi jo autora. Addig is viszont kell egy auto, igy gondoltam, hogy mi lenne, ha minimalba tolnam :D Biztos megvan a hangulata.
2018. jún. 24. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
és kit érdekel hogy mennyi a fizud te rothasztott bálnasperma
2018. jún. 24. 18:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg meg az jutott eszembe, hogy egy fiatal autora nagyon vigyaz az ember, es amikor eloszor megkarcoljak, akkor szivja a fogat. Egy ilyen oreg autot meg nem kell felteni, elfer a horpadas a masik tizenketto mellett :D
2018. jún. 24. 18:28
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:
Ez nem így működik hogy 200-ért van meghirdetve és egy táblázatból kiolvasod hogy egy ilyen árú autón mit kell megcsináltatni. Megnézed/megnézeted és kiderül majd menet közben előjönnek további dolgok.
2018. jún. 24. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

én 70 ezerért vettem egy motorhibás autót, de tudtam előre, mi a baja.

Amúgy minden más rendben volt rajta, a motorjavítást megúsztam kb 30 ezerből.

Nézd a kasznit, alját főleg, a váltó vegye a fokozatokat, motor ne füstöljön, víz, olaj ne fogyjon.

Kb ennyi a lényeg, a többi rizsa. :)

2018. jún. 24. 19:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egy opel kadettet vettem friss műszakival 130 -ért. Az alufelniket még eladtam róla. Kicseréltettem az olajat és a vezérlést, az első két évben más költség nem volt.

Viszont ez nem törvényszerűen van így.

2018. jún. 24. 21:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszi!

Varom meg a tapasztalatokat.

2018. jún. 24. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!