Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 225/50 r17 helyett ha 245/45...

225/50 r17 helyett ha 245/45 r17-est rakok fel, milyen és mekkora különbség lesz vezetés közben? Érezhető lesz? Tapadás, kanyarodás stb.

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat
2018. jún. 21. 13:55
 1/3 anonim ***** válasza:
nem sok, de az órád csalni fog. Szerintem nem váltómérete egyik a másiknak. Én hagynám.
2018. jún. 21. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Kicsi a különbség, nem számít olyan sokat. Amúgy tényleg nem lesz jó, mert nem váltóméret.
2018. jún. 21. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tom, a kézikönyvben benne van, meg neten is megnézve elvileg váltóméret, de igazából mindegy, mert már megvettem a 225-öst csak aztán láttam, hogy elvileg fel lehet rakni ezt is, és majd nemsokára kell majd új téli szett, úgyhogy gondoltam kipróbálom, de előtte azért megkérdezem. De akkor inkább marad, ha bizonytalan a dolog meg amúgy se lenne különbség. Köszi a segítséget.
2018. jún. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!