Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy netes...

Miért van az, hogy netes autóalkatrész rendelős oldalon postaköltséggel együtt kevesebb mint fél áron lehet megvásárolni az alkatrészt mint boltban?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
A fő oka, hogy nem megy át 80 ezer kereskedőn, akik ráteszik a maguk hasznát. Ráadásul se (sok) embert, se boltot nem kell fenntartani az eladáshoz.
2010. jún. 16. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
A webáruházaknak nem kell költeni az üzletre, személyzetre csak egy raktárat kell nekik fenntartani és ezért tudják olyan olcsón adni.
2010. jún. 17. 08:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon jó árban vannak, én például rendeltem már innen: autoalkatreszmarket.hu és innen is: www.jtauto.hu

Maximálisan meg voltam elégedve, az alkatrész mindenhol majdnem ugyanaz, csak az ár nem!

2011. nov. 1. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!