Milyen az Ebay-ről rendelt, hongkongi Xbox 360 vezetékes kar, ami postaköltséggel együtt is 3000 Ft alatt van?
Figyelt kérdés
A tapasztalatra lennék kiváncsi, hogy milyen az eredetihez képest? Anyag + összeszerelés minősége, stb. Okoskodók kíméljenek, nem az érdekel, hogy más egyéb dologban csalódtak-e vagy vettek-e már gagyit, engem csak ez érdekelne.2011. aug. 11. 20:10
1/2 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült mindenkinek elfogadnia, hogy az ilyen termékek szinte KIVÉTEL NÉLKÜL SZAROK
Sok kicsi okos sárga Ázsiában összerak, sok hülye fehér Európában megvesz szart pénzért.
2/2 A kérdező kommentje:
Sosem lehet tudni. Nem az előítélet érdekel, hanem a tapasztalat. Tavaly vettem a Media Markt-ban 12990-ért egy Sennheiser fülest. Isten király cucc volt, de megtörtem a kábelét. Vettem a Vateráról egy ugyanolyat 4990-ért, amiről az eladó megismerése után kiderült, hogy Ebay-es hongkongi füles, 2600-Ft-ért ingyen postával. Rosszul esett a dolog, de hibátlan minőség volt és nem tudtam megkülönböztetni a kettőt, pedig hangzásban odafigyelek a minőségre. Szebben szól, mint a párom 24000-es JBL-e. :SSS
2011. aug. 12. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!