Nem találok normális autót. Természetesen arra vágyok, amire mindenki: olcsó, vagány megjelenésű sedan, esetleg cabrio, olcsó fenntartás, erős motor (lehetőleg benzin) folytköv?
Figyelt kérdés
Van rá 1.2-1.5M forintom, de hiába mert nem létezik ilyen autó. Bármit megnézek nem tetszik. Fiatal vagyok még, fontos a kinézet. E46-os német nagyon tetszik, de nem akarok pórul járni vele. A német prémiumokról már lemondtam. Tud valaki ajánlani más alternatívát? Elképzelésem sincs merre keresgéljek, vagy hogy találjam meg azt ami jó motorikusan, olcsó fenntartású, és legfőképp megfog a külsejével. Köszönöm a válaszokat!2018. jún. 19. 20:22
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. jún. 19. 21:23
12/21 A kérdező kommentje:
Nem jutok előrébb, most egy 60lóerős kis franciám van, de már nagyobbra vágyom.
2018. jún. 19. 21:23
13/21 anonim válasza:
AKkor tegél félre pénzt, sokat, most figyu nekem sincs pénzem én is csóró vagyok de nem is akarok autókkal villogni.. ha villogni akarsz akkor viszont legyen pénzed
14/21 anonim válasza:
A 60 lóerős franciából már az is menyország lesz ha egy 90 lóerős japánba beülsz. Most csak mondtam valamit. Kicsit a vágyaid meg a tényleges szükségleteid told közelebb egymáshoz.
15/21 anonim válasza:
aranykerekű kék Subaru..az összes csaj lehugyozza a bokáját..
16/21 anonim válasza:
17/21 anonim válasza:
"mi van, kaparsz bumburnyák, asszed te vagy a Schumacher?"
18/21 anonim válasza:
Mazda MX5?
Ennyiért már talán kifogsz egy jót, max minimális karosszériamunka lesz vele.
Télen kicsit kényelmetlen de baromi stílusos és megbízható.
19/21 anonim válasza:
Én is cabriot szeretnék venni.A G Astra cabriokat nézegetem.1.6 -2.2 motorig van választék.Bőr, turbó minden ami kell.Aránylag sok van belőle.
20/21 anonim válasza:
Ó a jó öreg E46... rohadó, kilométermilliomos, import betegágyak, a panel lakótelepek parkolóinak gyöngyszeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!