Mazda 323F BG milyen autó?
Fiam ballagására autót szeretne. Mi a rokonokkal együttesen 300-400 ezret tudunk rászánni. Ennyiért Suzuki Swifteket nézegettünk. De ő mindenképp bukólámpásat szeretne, és ezt mutatta ami belefér a keretbe. Viszont elég kicsinek néz ki, illetve azt olvastam hogy a legújabb bukólámpás darabok is 94-esek.
Első sorban olyan véleménye érdekel akinek már volt ilyennel tapasztalata. Mit gondoltok? Mennyire jó egy ilyen autó? Kezdő autónak a városon belül furikázni, meg majd egyetemre járni megfelel?
Esetleg tudtok valami alternatívát ennyi pénzért? Lehetőleg bukólámpásat, mert mindenféleképp olyat szeretne.
4 ezek a 90-es évekbeli japán autók nem a biztonságról híresek, egyik sem.
Ha biztonság a fontos akkor ne is nagyon nézzetek régi japánt.
Megbeszéltük a dolgokat. Ő swiftet nem szeretne. Voltunk pár mazdát megnézni, de mindegyik olyan állapotban van amire még százezreket lehetne költeni. Abban maradtunk hogy félretesszük a pénzt és gyűjt még mellé. Jelenleg munkát keres. Addig a családit használja.
Opeleket néztünk amik talán még biztonságosabbak ennyiért. És volt astránk, én szerettem. De neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!