Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mazda 323F BG milyen autó?

Mazda 323F BG milyen autó?

Figyelt kérdés

Fiam ballagására autót szeretne. Mi a rokonokkal együttesen 300-400 ezret tudunk rászánni. Ennyiért Suzuki Swifteket nézegettünk. De ő mindenképp bukólámpásat szeretne, és ezt mutatta ami belefér a keretbe. Viszont elég kicsinek néz ki, illetve azt olvastam hogy a legújabb bukólámpás darabok is 94-esek.

Első sorban olyan véleménye érdekel akinek már volt ilyennel tapasztalata. Mit gondoltok? Mennyire jó egy ilyen autó? Kezdő autónak a városon belül furikázni, meg majd egyetemre járni megfelel?

Esetleg tudtok valami alternatívát ennyi pénzért? Lehetőleg bukólámpásat, mert mindenféleképp olyat szeretne.

2018. jún. 19. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Jó autó, csak mivel öreg Mazda így rohad is, de kegyetlen módon, ha lenne még 300-400 a lakatolásra akkor nyugodt szívvel bele lehetne ugrani, de így maximum marad a Swift.
2018. jún. 19. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, valszeg a kasztni rohadással gondok lesznek.
2018. jún. 19. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
+1 karosszéria kicsit gyenge, néhány alkatrész meglepően drága (ahhoz képest, hogy a többség milyen olcsó) de ha esetleg karosszérialakatos iskolát végzett akkor hajrá :D
2018. jún. 20. 09:23
 4/9 A kérdező kommentje:
A Suzuki swiftről meg azt hallottam hogy ütközés esetén szinte katasztrofális védelmet ad. Mondjuk ez a mazda se tűnik nagyon masszív járműnek.
2018. jún. 20. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:

4 ezek a 90-es évekbeli japán autók nem a biztonságról híresek, egyik sem.

Ha biztonság a fontos akkor ne is nagyon nézzetek régi japánt.

2018. jún. 20. 16:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet biztonságos alternatíva annyi pénzért?
2018. jún. 20. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért az a biztonságos ha rendbe van hozva az autó műszakilag és a fiad nem úgy vezet, mint egy elmebeteg. Ennél nagyobb biztonságot nem kapsz ennyiért.
2018. jún. 21. 11:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2018. júl. 14. 14:27
 9/9 A kérdező kommentje:

Megbeszéltük a dolgokat. Ő swiftet nem szeretne. Voltunk pár mazdát megnézni, de mindegyik olyan állapotban van amire még százezreket lehetne költeni. Abban maradtunk hogy félretesszük a pénzt és gyűjt még mellé. Jelenleg munkát keres. Addig a családit használja.

Opeleket néztünk amik talán még biztonságosabbak ennyiért. És volt astránk, én szerettem. De neki nem tetszik.

2018. júl. 14. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!