Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autómnak?

Mi baja lehet az autómnak?

Figyelt kérdés
Egy 2000-es Mazda 323-ról van szó, 1.5 benzin. Régebben azzal szórakozott, hogy néha gondolt egyet és nem indult el, illetve amikor sikerült elindítani, nagyon alacsony fordulaton járt. Másnap meg mintha mi sem történt volna, ment minden ahogy kell. Mostanában az indítási probléma helyett menet közben szokott leesni a fordulat egyik pillanatról a másikra ilyen 200-300-ra, szinte le akar fulladni üresben (de le nem fullad), illetve alig húz, ha gázt adok. Már volt 3 szerelőnél is (köztük Mazda szervizben), de nem tudták kiolvasni a problémát, mert addigra mindig pont jó lett. Mi lehet a probléma? Henger, gyertya?

2018. jún. 11. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 2 évet szenvedtem mindig leállt, és inkább ha előzgettem tehát ki akart nyirni, Mazda 121 LX kiderült 6 ezer forintos probléma, holtponti jeladó, azóta jó. De lehet neked benzinszürő,vagy üzemanyag azivattyi gond is.
2018. jún. 11. 08:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, Üzemanyag szivattyút akartam írni csak a telefonom öntudatára ébredt.
2018. jún. 11. 08:04
 3/3 anonim válasza:
Adagolóval is lehet probléma, de az alapjáratszabályzó (EGR) szeleped is szorulhat. Bár lehet, hogy csak kontaktos. Az összes elektromos csatlakozót át kéne kontaktsprézni, tisztitani. Ha ez nem hoz megoldást akkor szét kell szedni mindent ami az üzemanyagadagolással kapcsolatos.
2018. jún. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!