Szerintetek megéri audit venni?
eredetielg mazdaát akartam venni de mindenki azt mondja hogy nagyon rohad ellenben az audival.
ezt néztem ki magamnak:
szerintetek megérné nem sok kicsit a kilóméter? bár napi használtban szerintem nem olyan sok vagy nem tudom a segítéget köszi!
Nővérem barátja 600 euróért vett egy 2 évvel fiatalabbat. Nincs rossz állapotban, de nekem valamiért egy nagyon igénytelen autónak tűnik.
Érdekesség, hogy ez már a 3. ugyanilyen autója zsinórban a fent említett ismerősömnek. Mindig volt valami baja, mindig cserélni kellett benne valamit. Kiszámolja mennyit kéne rákölteni, helyette eladja és vesz egy másik ugyanolyat mert nem éri meg rendnetakatni annyiért. (Ezért a 3. ilyen autója.) De eddig egyszer sem volt ezekkel szerencséje, a mostanit inkább Passat kombira akarja lecserélni. Nézgelődj te is azok között, hátha akad valami.
Hamis a szervizkönyv, nincs benne pecsét, ez is rozsdás, ráadásul a küszöbnél már átütött az ajtóhoz.
Inkább 400 ezer km-re tippelném a futást.
A baloldali ülés szét van ülve.
Kevés kép, ha makulátlan lenne az autó lenne a motortérről is kép.
Egy hasonló évjáratú skodát vettem, nemrég. Elvileg 242 ezer km volt benne, H-s rendszámú. Rohadás alul nem volt, teljesen hibátlan alváz, rajtam kívül 2 ember is megnézte, akiknek ez a szakmájuk, szerintük is jó, csak kopó alkatrészeket, meg a kötelezőt cseréltük benne 150 ezer ft volt. Ha ebben is csak azt kell, az kb 300-400 ezer lesz, és akkor még komoly dolgot nem cseréltek benne.
"ez már alumínium kasznis.. ez nem rohadhat..."
Rohad az is csak másképp.
Az a szervízkönyv vicces pecsét nélkül :D
el ne hidd, hogy ennyi km van benne... minimum a duplája, ilyen autót NEM SZABAD megvenni!
Németből behozott visszatekert autó ez 99%, csak költhetsz rá!
Alapvetően csak így nézve nem éri meg. Ha ennyiért ekkora autó kell, akkor Passat-ot kell nézni, esetleg Bora-t, Octavia-t. Ugyanaz a technika, de a kisebb presztízsű logó miatt ugyanannyiért jobbat kapsz.
Egyébként szépen ki van glancolva. Hátulja lehetett törve, de meg kellene nézni. Itt van nem messze, átugrok rápillantok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!