Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri audit venni?

Szerintetek megéri audit venni?

Figyelt kérdés

eredetielg mazdaát akartam venni de mindenki azt mondja hogy nagyon rohad ellenben az audival.

ezt néztem ki magamnak:

[link]

szerintetek megérné nem sok kicsit a kilóméter? bár napi használtban szerintem nem olyan sok vagy nem tudom a segítéget köszi!

2018. máj. 26. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy ennyi idős autóra már költeni kell. Az is biztos, hogy egy Audihoz drágább az alkatrész, mint egy Fordhoz vagy Opelhez. Ha ezekkel tisztában vagy és átnézeted az autót hozzáértővel, akkor hajrá. 17 éves autónál a 275 ezer km szerintem kifejezetten kevés. Persze kérdés, hogy igaz-e. Le kell kérdezni az előéletét a netes lekérdezőben és az Audi szervizben.
2018. máj. 26. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
ez már alumínium kasznis.. ez nem rohadhat..
2018. máj. 26. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Nővérem barátja 600 euróért vett egy 2 évvel fiatalabbat. Nincs rossz állapotban, de nekem valamiért egy nagyon igénytelen autónak tűnik.

Érdekesség, hogy ez már a 3. ugyanilyen autója zsinórban a fent említett ismerősömnek. Mindig volt valami baja, mindig cserélni kellett benne valamit. Kiszámolja mennyit kéne rákölteni, helyette eladja és vesz egy másik ugyanolyat mert nem éri meg rendnetakatni annyiért. (Ezért a 3. ilyen autója.) De eddig egyszer sem volt ezekkel szerencséje, a mostanit inkább Passat kombira akarja lecserélni. Nézgelődj te is azok között, hátha akad valami.

2018. máj. 26. 13:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hamis a szervizkönyv, nincs benne pecsét, ez is rozsdás, ráadásul a küszöbnél már átütött az ajtóhoz.

Inkább 400 ezer km-re tippelném a futást.

A baloldali ülés szét van ülve.

Kevés kép, ha makulátlan lenne az autó lenne a motortérről is kép.

Egy hasonló évjáratú skodát vettem, nemrég. Elvileg 242 ezer km volt benne, H-s rendszámú. Rohadás alul nem volt, teljesen hibátlan alváz, rajtam kívül 2 ember is megnézte, akiknek ez a szakmájuk, szerintük is jó, csak kopó alkatrészeket, meg a kötelezőt cseréltük benne 150 ezer ft volt. Ha ebben is csak azt kell, az kb 300-400 ezer lesz, és akkor még komoly dolgot nem cseréltek benne.

2018. máj. 26. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:

"ez már alumínium kasznis.. ez nem rohadhat..."

Rohad az is csak másképp.

2018. máj. 26. 13:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Az a szervízkönyv vicces pecsét nélkül :D

el ne hidd, hogy ennyi km van benne... minimum a duplája, ilyen autót NEM SZABAD megvenni!

Németből behozott visszatekert autó ez 99%, csak költhetsz rá!

2018. máj. 26. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Dehogy alu, az csak A8-asból létezett. Tud ez is rozsdálni, jobban mint a korábbiak. Nem nagyon rohadós azért. Nyilván a fenntartása drágább, mert prémium kategóriás. Ennyiért szerintem kell is rá költeni rendesen.
2018. máj. 26. 14:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát 17 éves kocsiért biztos nem adnék pénzt. Akár Audi akár nem.
2018. máj. 26. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Alapvetően csak így nézve nem éri meg. Ha ennyiért ekkora autó kell, akkor Passat-ot kell nézni, esetleg Bora-t, Octavia-t. Ugyanaz a technika, de a kisebb presztízsű logó miatt ugyanannyiért jobbat kapsz.

Egyébként szépen ki van glancolva. Hátulja lehetett törve, de meg kellene nézni. Itt van nem messze, átugrok rápillantok:D

2018. máj. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!