Autóvásárlás közben foglalót hagytam ott, papíron foglalva hogyha mindkét vagy egyik fél sem hibás, a foglaló visszajár?
Az lenne a kérdésem, hogy autót akartam vásárolni részletre, munkáltatói igazolással.
Időközben mielőtt végbe mehetett volna az üzlet kirúgtak a munkahelyemről létszámleépítés miatt, és nem tudtam igazolni munkáltatóival a hitelképességem.
A papíron a foglalóban az áll, hogyha mindkét vagy egyik fél sem hibás a foglaló visszajár.
Ebben az esetben én nem álltam vissza a vásárlástól, az eladó sem de azt mondták a foglalót nem tudják vissza adni mert én álltam el a vásárlás jogátol.
Egy pontosabb választ kérnék erről, hogy jogi úton érdemes e ellenük fellebbezni, vagy igazuk van és én voltam a hibás?!
Hivatalosan tudom igazolni a munkaviszony megszüntetését!
Bárminek hívják, minek kellene adni pénzt előre?
A másik fél mit ad cserébe ezért?
Ezt te szúrtad el.
Egyébként ha létre jön a bolt, és majd utána rugnak ki a cégtől, te akkor is pofára esel.
Mert a hitelt akkor is fizetned kellene és örök adósság lenne a nyakadon.
Meggondolatlan vagy semmi előre látás, logika nincs benned.
Az előzőnek: Ez hülyeség. A kirúgás általában váratlanul jön.
-De lehet,h valóban így járt jobban, h csak ezt az egy összeget bukta nempedig az egész hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!