Opel Calibra vélemények, tapasztalatok?
Most egy 1.6-os Kadett-om van és le szeretném cserélni egy 150 lóerős 16 szelepes Calibrára. Sokat fogyaszt, olajat eszi, drága a fenntartása?
A válaszokat köszönöm.
Nos, nem a Calibra az álmaim autója, de egy következő szintre jó lenne. Meg egy szép autó és mindennapokhoz elég erős is.
Ha lesz elég pénzem a cserére akkor vagy Cali vagy B-s Vectra. Aztán az marad addig amíg össze nem gyűlik a pénz egy Lexus IS 200-ra.
Egyébként az Opel jó márka. Most egy 21 éves E Kadettom van 1.6-os motorral, mióta megvettem semmi baj nem volt vele. Gyárilag 170 a vége, amit még mindig megy, sőt a 180 biztos, talán a 190 is meglenne. Ez azért szép teljesítmény egy ilyen idős autótól.
X20XEV vagyok:D:D
Vegyél csak Opelt. Lehet, hogy itt egy-két embernek a 18,56 LE-s felmatricázott suzuki swift jön be meg apu kocsija, de én pl tapasztalatból vagyok elégedett az Opellal tuti, hogy az ellenzőnek valami japán kocsija van PL...ŐŐŐ: toyota:D:D és most ezerrel tagadni fogja, hogy neki ilyen lenne vagy azzal áll elő, hogy neki ML mercije van. Nagyot mondó kretén.......Az Opel jó! Akkora, mint egy csatahajó és pokoli erős. Tény és való, hogy fogyaszt is, de a hegyen-völgyön átmegy, egyébként meg nem sajnálom a pénzt benzinre, mert tudom mire vállalkoztam, amikor megvettem.... (nekem 136 LE erősnek számít)
Jó lenne ha ide nem a tunning & stereo törzsolvasói írnának:D:D:D
Tényleg jók az Opelek. Csak a tuninggal vigyázz :S
Olyat ne vegyél, mert mint tudjuk Magyarisztánban nincsen sok igényes tuner.
A Kadett előtt meg le a kalappal.
Az én BMW E30-am is 21 éves, 1.6-os 102 ló és annak 200 a vége.
Jók a német autók (1-2 kivétellel) :)
c20xe vagy c20ne is bele fér...
mér kell pont x20xe motorral meg venni?
köztudottam eco...kell neki az olaj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!